Şimdi Ara

Saçımı 3 E VURUCAM SIK GÜR KALIN TEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su an orta uzunlukta onler kısa arkalar uzun kafamın arkasını kabartıyorum hafif kirli sakal bırakıyorum alnım acık iyi duruyor ama degişiklik yapmak istiyorum saç şeklim kalın telli ve gür saçımı uzatmak istiyorum ama saç kesimim su an cok dengesiz önce 3 e veya 4 vurup ondan sonra belli bi uzunluga gelınce ( artık bıktım bu sokak arası berber lerden ) adam akıllı bi berber e gitsem güzel bi sekıl verse fena olmaz degilmi

warmı aranızda 3 le dolasan tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amansızhayat -- 27 Şubat 2012; 0:15:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amansızhayat

su an orta uzunlukta onler kısa arkalar uzun kafamın arkasını kabartıyorum hafif kirli sakal bırakıyorum alnım acık iyi duruyor ama degişiklik yapmak istiyorum saç şeklim kalın telli ve gür saçımı uzatmak istiyorum ama saç kesimim su an cok dengesiz önce 3 e veya 4 vurup ondan sonra belli bi uzunluga gelınce ( artık bıktım bu sokak arası berber lerden ) adam akıllı bi berber e gitsem güzel bi sekıl verse fena olmaz degilmi

Direk kaliteli berbere git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıldır saçlarımı kendim kesiyorum. Sende kendin kes berbere ne gerek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

Orijinalden alıntı: amansızhayat

su an orta uzunlukta onler kısa arkalar uzun kafamın arkasını kabartıyorum hafif kirli sakal bırakıyorum alnım acık iyi duruyor ama degişiklik yapmak istiyorum saç şeklim kalın telli ve gür saçımı uzatmak istiyorum ama saç kesimim su an cok dengesiz önce 3 e veya 4 vurup ondan sonra belli bi uzunluga gelınce ( artık bıktım bu sokak arası berber lerden ) adam akıllı bi berber e gitsem güzel bi sekıl verse fena olmaz degilmi

Direk kaliteli berbere git.

hocam saçım orta uzunluk sadece arka kısım uzun ne yapabilicekki kaliteli berber 3 e vurup baya bi uzadıktan sonra gitmeyi düşünüyorum artık saçımın bi şekle girmesini istiyorum yıkadıktan sonra kurulayınca bile şekilli gozukmesını istiyorum

• 3 değilde yanımda 4 ile dolaştığım oluyor.hem ütü masasına da benziyor. 4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.