Şimdi Ara

Saçımı usturaya vurdurup her gün yıkasam ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben saçımı usturuya vurdurmayı düşünüyorum, ilk defa. Doğal bitki özlü şampuan alıp (tresan) içine çam terebentin ve tatlı badem yağı katmayı düşünüyorum. Ve de bu kel kafayı her gün yıkasam sonuç daha etkili olur mu ? Yoksa gün aşırı mı yıkamalıyım ? Benim şakaklar zayıf o yüzden ustura, şampuan ve yağları katmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İt iz a pensıl

Arkadaşlar, ben saçımı usturuya vurdurmayı düşünüyorum, ilk defa. Doğal bitki özlü şampuan alıp (tresan) içine çam terebentin ve tatlı badem yağı katmayı düşünüyorum. Ve de bu kel kafayı her gün yıkasam sonuç daha etkili olur mu ? Yoksa gün aşırı mı yıkamalıyım ? Benim şakaklar zayıf o yüzden ustura, şampuan ve yağları katmayı düşünüyorum.

Hiç bir sonuç alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Arkadaşlar, ben saçımı usturuya vurdurmayı düşünüyorum, ilk defa. Doğal bitki özlü şampuan alıp (tresan) içine çam terebentin ve tatlı badem yağı katmayı düşünüyorum. Ve de bu kel kafayı her gün yıkasam sonuç daha etkili olur mu ? Yoksa gün aşırı mı yıkamalıyım ? Benim şakaklar zayıf o yüzden ustura, şampuan ve yağları katmayı düşünüyorum.

Hiç bir sonuç alamazsın

Her gün yıkamaktan sonuç alamam değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Hiç bir sonuç alamazsın

Her gün yıkamaktan sonuç alamam değil mi ?

Almazsın

• Hiçbir sonuç alamazsın ne demek ya? Kesin ve kahin gibi konuşmayın.

Hocam usturaya vurdurmak iyidir Saçlar canlanır ve daha gür çıkar.Ama sık s8k vurdurmak daha iyidir.Ayrıca dökülme oranıda oldukça düşük.Çünkü saçlar çok kısadır.Söylediğin şampuanla birlikte kullanırsan dökülme sorunun önüne geçersin.Ama sıklaşması ve kalınlaşması için farklı yöntemler gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Hiçbir sonuç alamazsın ne demek ya? Kesin ve kahin gibi konuşmayın.

Hocam usturaya vurdurmak iyidir Saçlar canlanır ve daha gür çıkar.Ama sık s8k vurdurmak daha iyidir.Ayrıca dökülme oranıda oldukça düşük.Çünkü saçlar çok kısadır.Söylediğin şampuanla birlikte kullanırsan dökülme sorunun önüne geçersin.Ama sıklaşması ve kalınlaşması için farklı yöntemler gerek.

Hocam usturuya vurduralı ya 6 gün ya da tam bir hafta oluyor, mecitefendinin sarımsak şampuanını aldım son an karar değiştirip. Şampuanın içine kattım yağları ve de ayrıca da iki yağı karıştırıp şişeye koydum sprey şeklinde sek halde kullanıyorum. Aktar tavsiyesi üzerine. Bugün tekrar kazıtcam, işe yaradı gibi saç çıkması gözlemliyorum şakaklarımda. Usturayı haftada bir toplam 4 kere tekrarlatmayı düşünüyorum. Sonra bayrama kadar kestirmem sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.