Şimdi Ara

Saçları çok dökülenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Her erkek kel olacaktir.Sen sadece bunu yavaslatabikirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç çok dökülmez dunyada saçım az döküluyo diyen kimse yoktur
    Saç sıklığı genetik tir istedigin kadar jöle kullan

• şampuanların içinde yüzerseniz olacağı bu zeytinyağlı sabun kullanın şimdi öfleyen pöfleyen olacaktır yada gözardı .. şampuanların aroma kokularına aldanıp saçlarınızı mahvediyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

şampuanların içinde yüzerseniz olacağı bu zeytinyağlı sabun kullanın şimdi öfleyen pöfleyen olacaktır yada gözardı .. şampuanların aroma kokularına aldanıp saçlarınızı mahvediyorsunuz..

Zeytinyağlı sabun kullanıyorum, saçlarım uzun. 1-2 kere kullandım daha, ellerimle saçımı bi tarıyorum 10 tel kopuyor en az, sabundan dolayı saçlar çok sertleşiyor çünkü. Ne yapmam gerek

• quote:

şampuanların içinde yüzerseniz olacağı bu zeytinyağlı sabun kullanın şimdi öfleyen pöfleyen olacaktır yada gözardı .. şampuanların aroma kokularına aldanıp saçlarınızı mahvediyorsunuz..

Hocam anladım ki genetik oldu mu çözüm yok. Yaklaşık bir senedir defne sabunu kullanıyorum. 2 günde bir saçımı yıkıyorum. Başlarda dökülme yavaşladı da şimdi iyice hızlandı. Bir de şerefsiz simetrik dökülmüyor. Bir tarafta belli yerde boşluk varken diğer tarafta olmuyor.

• Okuz Baslı Antilop kullanıcısına yanıt
    Saçlarının dökülme tespitini tespit edip ona göre bir tedavi uygulamak lazım. Çok nadir olarak görülür, fakat çinko eksikliğinden saç dökülmesi oluyor olabilir. Veya tiroid ile ilgili bir sorundan dolayı olabilir. Bunun için kan testi yaptırman lazım.

Onun dışında, dökülmelerin %95'i erkek tipi saç dökülmesidir ve bunun FDA onaylı yalnızca 2 tane ilacı vardır.
  • Saçına maya sür hocam işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okuz Baslı Antilop

quote:

Zeytinyağlı sabun kullanıyorum, saçlarım uzun. 1-2 kere kullandım daha, ellerimle saçımı bi tarıyorum 10 tel kopuyor en az, sabundan dolayı saçlar çok sertleşiyor çünkü. Ne yapmam gerek

bu süreç kişiye göre 1 ay ve üstü olabiliyor sert olmasının sebebi önceki uygulamaların sonucu inatla çok sık yıkamamak şartı ile devam etmeniz aylar sonra normal düzene gelmekte bu ara şampuan vb. şeyler kullanmayın düzeldikten sonra sabuna devam bu ara zeytinyağlı sabun çeşiti çok kullandığım ev ahalisi bile artık kullanmakta bayanlar şampuanı bırakmak üzereler..bu yabancı bir sitedede bilimsel olarakta yayınlandı..

zeytinyağlı sabun pirina özelliği olmamak şartı ile normal zeytinyağlı sabun tavsiyem tariş in zeytinyağlı sabunu ...rengi kirli beyaz dır.. yeşilimsi değil..

piyasadakilerin çoğu pirina olandır yeşilimsi..

baştaki sabun..
     Saçları çok dökülenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 11 Ekim 2014; 22:35:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.