Şimdi Ara

Saçları Kestirdim Bi acayip Oldum Ya :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya içim bir acayip oldu saçları kestirdim az önce , baya uzundu kulaklarımı kapıyordu işte önlerde kaşlarımın üstüne kadar geliyordu şimdi kestirdim çok kısa geliyo gözüme bi de kendimi çok tipsiz buluyorum (yani uzun haline göre) şimdi duşa giricem sizce biraz daha uzun gibi durur mu ya?Çok mu kısa kestirdim ne yaptım

• istersen bi resim koyda(uzun hali ile kısa halini) bizde yorum yapalım değilmi.
  • alışırsın merak etme. berbere ucundan azcık kısalt dedin kökten götürdü değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoGo -- 29 Nisan 2006; 16:58:21 >
  • ben de kırmızı yaptırdım,1 haftyadır alışamadım kendime
  • tekrar eski rengine boyat o zaman. çareler tükenmez.
  • yok yok gelecek eylüle kadar böyle olucam,kararlıyım... :D eylülde kahveye özüme dönücem :D
  • walla ben dha internet kafeden takılanlardanım yani foto olayı olamaz da ne biliim berber de tanıdık kes abi okuldan kızdılar işte heryerinden azar azar aldı ama şimdi duştan cıktım okadar da kötü değil ya artık alışıcaz nasıl olsa uzar ama yazın okul da yok hiçbir kuvvet bana şaçlarımı kestirtemez Artık alışıcaz ne yapalım okulda dalga filan geçicekler kesin ama alışıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde seninki gibi hatta daha uzundu lisedeyim müdür kızınca gittim berbere şans yok ki anasını satıyım kestirdiğim adam yoktu diğeri vardı adam da aşırı dinci tamamen islami(!) şartlarda kesti saçımıBen ona kısadan uzuna kat kat kes demiştim adam utanmasa 0 a vuracakmışterbiyesiz herif
  • yaw benim saçım az bi dalgalı yazın uzatsam mı diyom biraz. sizce garip durur mu dalgalı saçın az uzunu.)
  • uzat kardeş en azından dene yani nasıl olucak diye beğenmezsen kestirirsin
  • az uzunu iyi durmaz. ama iyice uzatırsan gayet güzel olur.

quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

yaw benim saçım az bi dalgalı yazın uzatsam mı diyom biraz. sizce garip durur mu dalgalı saçın az uzunu.)
  • Uzun saçın yakışmayacağı adam tanımıyorum.. AŞırıcdalgalı oolmadıkça ohh miss.. Tarama jöleleme derdinde yok doğal.. En önemlisi de kızlar hasta oluoo.. Hele bir de prince of percia tarzı yaptın mı.. Hey gidi gençlik heyy..
  • Banada kısa saç hiç yakışmaz yaaa anlıyorum kardeş seni.OKullar kapanana kadar kestirmem ki yazında kestirmem acaip uzar uçlarınıda beyaza boyatırım uff ne manyak olur hee
  • saçları uzatın hafiftende kirli sakal ama çok dalgalı sanız murat kekili gibi olursunuz valla

KAradır kaşlaırın karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • benimde saç uzundu baya 2 ay önce kesmiştim.sonra pişman oldum kirli oluyodu sinir oluodum hergün yıkamak lazım yoksa.ama bu sefer uzatıcam gene kirlenirsse kirlensin uzun saç felaket oluo bu smiley nin uzun saçlısını bulan eklesin bu ne yaww
  • Walla beyler ben de kararlıyım bu sefer uzatıcam.. İsterse bitleniyim..
  • yaw wurdurun 3e kurtulun.ahada ben yaptım.güzelde oldu bea
  • sıhhatler olsun baba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.