Şimdi Ara

SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR 55 60 TELE YAKIN İÇERİİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keklik dayıdan geçiyor, kanıtlanmış birşey. Baba kel mi diye sormak çok komik ayrıca dökülme olup olmadığını anlamamız için önden, tepeden ve arkadan resim atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Keklik dayıdan geçiyor, kanıtlanmış birşey. Baba kel mi diye sormak çok komik ayrıca dökülme olup olmadığını anlamamız için önden, tepeden ve arkadan resim atın.

Benim dayılarım kel değil ama saçlarım açılmaya başladı. Bence babadan geçiyor.

• Saç dökülmesi hormonal dengesizlikden de olabilir en küçük ihtimal demir eksikliğinden bile olabilir.

Çagımızda artık adam gibi meyve sebze kalmadı hepsi balon ne vitamin var ne mineral, et desen zaten tüketimimiz çok az.

Fast food a yönelmiş bi nesil var, bu tarz beslenme hem vitamin eksikliği yapıyor hemde hormonal bozukluk, testosteron düşüyor östrojen artıyor insanlar obez oluyor.

Demem o ki hormon testi, kan testi yapılıp ona göre bi hamle yapmak kesin çözüm olabilir, yoksa saçınız döküldüğünle kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpaceX Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Keklik dayıdan geçiyor, kanıtlanmış birşey. Baba kel mi diye sormak çok komik ayrıca dökülme olup olmadığını anlamamız için önden, tepeden ve arkadan resim atın.

Benim dayılarım kel değil ama saçlarım açılmaya başladı. Bence babadan geçiyor.

Nasıl açılmaya başladı tam olarak? Dayılarda da benzer açıklık var mı? Örneğin ergenliğin sonunda neredeyse her erkekte şakaklarda hafif veya genetikten dolayı açılmalar olur. Açılmaların dayılarımdaki gibi olabilir. Dikkat et onlarda da olabilir. Sadece %10 oranında babadan keklik geçer bu da düşük bir ihtimal, ama ihtimal. Örneğin ben çok gür saçlıydım ama dökülüyor bir yıldır, seyreldi ve şakaklar da açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Sakal için bir şeyler var mı hocam

sakal deneyimi yok,birşey diyemem,dersem uydurmuş olurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.