Millet zaten sana baksın istemiyor musun?İnsanlar bunun için giyinir,süslenir,taranır dikkat çekmek için.
quote:
Orijinalden alıntı: Nefer™
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
nerde yaşıyorsunuz ?
Manisa'nın bi ilçesi
Anaa hocam hangi ilçe? bende salihliliyim ama okul için akhisarda oturuyorum şu anda .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Çok uzunda değil hani.Hemen hemen şu kadar.
varmı böyle olayla karşılaşan hiç?
hangi şehirde yaşadığına bağlı eğer böyle kalıplaşmış insanları olup öğrenciye veya askeri sevmeyen bi şehirdeysen seni gördkleri anda hiç kasmaslar döverler
Daha uzun. İstanbul. Bakan yok. Tamam.
Mahelle baskısı sorunu standart insan arıyorlar hepsi sürü olduğundan
Sende bi sıkıntı olmasın, bazı insanlar herkesin kendine baktığını sanabilir bu bir hastalıktır.
quote:
Orijinalden alıntı: neccko
Sende bi sıkıntı olmasın, bazı insanlar herkesin kendine baktığını sanabilir bu bir hastalıktır.
+1905
o kadarcık saça bile laf atıyolarsa başka bi sorun olmalı. Eminmisin sen saça olduguna
saçın uzun ama tipin nasıl kız tipli güzel erkek çok ondan olabilir dikkat et yada sakal bırak
quote:
Orijinalden alıntı: Niko-Bellic
quote:
quote:
nerde yaşıyorsunuz ?
Manisa'nın bi ilçesi
Anaa hocam hangi ilçe? bende salihliliyim ama okul için akhisarda oturuyorum şu anda .
Akhisarlıyım ama Soma'da oturuyorum.10 yıl filan orda oturudm
quote:
Orijinalden alıntı: neccko
Yok hocam resmen kafayı çevirip bakıyorlar.Büyük insanlar fazla bakmıyor.Genelde lise çağlarındaki çocuklar falan.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Niko-Bellic
quote:
quote:
nerde yaşıyorsunuz ?
Manisa'nın bi ilçesi
Akhisarlıyım ama Soma'da oturuyorum.10 yıl filan orda oturudm
somalılar gelin bende somalıyım başka varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme