Şimdi Ara

saçmalık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yürüyün be aslanlar nasıl olsa yine fb ile gs karşılaşır o zaman görcem ben sizi
  • Hiçbir aklı başında FB taraftarının şimdiden şampiyon olduk dediğini sanmıyorum, medya kendi kendine FB yi abartıyor, biz FB lilerde bunun böyle olmasını istemiyoruz (en azından ben), biliyoruzki daha bu 1. hafta, evet ilk hafta oynanan maçlara göre en iyisi FB ama şampiyon ilk haftadan belirlenmiyor...
    Aklı başında FB lilerde bu haberlere gülüp geçer zaten... ama burada asıl sorun GS li ve BJK arkadaşlarımız bu işi çok ciddiye alıp, biz FB lileri gözü havalarda, kendini beğenmiş falan zannetmeleri (medyanında amacı bu zaten)... yada bütün basını FB li zannetmeleri.. bilmiyorlarki bu haberler abartmalar FB ye daha çok zarar veriyor... Ama medya için önemli olan tiraj, reyting...

Medya gazı veriyor, sizde alıyorsunuz, hırslanıyorsunuz.. falan filan... bu böyle gelmiş böyle gidiyor... (e tabi medyanın verdiği gazdan bazı FB lilerde nasibini almıyor değil...)

Bu arada topic iyice zıvanadan çıkmış, bu yazı sadece başlığa ve ilk mesaja göre atılmıştır...

• quote:

Orjinalden alıntı: l onLy GoD JuDGe Me l

yürüyün be aslanlar nasıl olsa yine fb ile gs karşılaşır o zaman görcem ben sizi

inşallah chl de rakibimiz Milan,Real Madrid veya BARCELONA olurda.Bütün Türkiye futbol izler,öğrenir.İNşallah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

inşallah chl de rakibimiz Milan,Real Madrid veya BARCELONA olurda.Bütün Türkiye futbol izler,öğrenir.İNşallah....

Eh, inşallah öyle olur ama zaten tüm türkiye ve hatta tüm dünya zamanında futbolu öğrenmişti bizden ,"yendik Mİ LAN" manşetleriyle gazetelerden...

Ama tarih tekerrürden ibaretse ve bi kez daha o rakipler çıkarsa, neden olmasın, bi kez daha herkes futbolu izler ve öğrenir

• 1. Necip Türk medyası her ağustos ayında şampiyonunu açıklar.
    2. Tarafsız (!) medyamızın bitanecik şampiyonu vardır oda mazisi zaferle dolu (!) evropa fatihi (!) fen-EL-bahçedir.
    3. Sezon sonu ne olduğu malum..
    4. Bunlara gerenk yok mike diyelim önümüzdeki maçlara bakalım...
    5. Trömsö maçlarını hatırlayıp ne bileyim sigma, mtk, tek başına shevchenko vs. vs. maçlarını unutan arkadaşlarada ALLAH şifa versin diyelim..
     saçmalık

abi kalkın sezon bitti..
  • valla abi bizim 100. yil logomuza laf eden fenerlilerin 100. yil logosunu da gorduk bu arada onu da dile getirelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreas_21 -- 8 Ağustos 2006; 10:09:20 >
  • olum bilmiyo gibi konuşmayın bütün medya nerdeyse fenerli hıncal hariç
    quote:

Orjinalden alıntı: ömer41

ya inanmıyorum ya.fenerbahçe gene şampiyon ilan edilmiş.birde kamuoyunda öyle bir hava oluşturulduki sanki galatasaray çok kötü sezonu çıkaramıyacakmış gibi.arkadaşlar siz nelerden bahsediyorsunuz.tamam ankara maçında kötüydük yinede maçı rahat kazanabilirdik kötü olmamıza rağmen.peki ümit karan gelince kabze iyileşince bu takım genemi kötü olucak.hasan yakında kendini bulr.ardayla sağ kanatta çok iş yapar.orhan düzeldi caruscada takıma alışıyor sol kanatta iyi işler yapar.defansın ortası zaten çok iyi.kafa topları hariç.bir ön libero tutturulmuş gidiyor.forvetlerimizin sakatlığı ve formsuzluğu ilelebet devam etmeyecek.ben bu takıma her sene olduğundan daha çok güveniyorum.biraz daha iyi düşünün takım hakkındaki yorumları yaparken.

• arkdaslar fenerbahceden nefret edyorıum ondan fenerbahce ıle ılgılı konu konusmak ıstemıyorum sıze ıyı gunler güzel bir topik :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.