Şimdi Ara

saçmalık ve mantık kavramı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

Yaa arkdasim sen ciddi misin 7950GX2 konusunda...

Bite pireye, mb ye aldanarak o karta bir cuval para verirsen, yazik olur parana...

Nvidianin Fx faciasindan sonraki faciasida 7950GX2 dir...

X1950XTX tek basina bazi oyunlara 7950GX2 Sli yi bile gecebiliyor kaldiki nerde kalmis tek 7950GX2

illede DX10 simdilik para vermek istemiyorum diyorsa DX9 un krali x1950xtx dir, bari onu al... Gerci 8800GTS 320 MB dururken x1950xtx e bile para verilmez ama sen bilirsin...

dostum imzandaki HIS 1950xtx te çok sağlam ya bende HIS x800xl var turbosunu açıyorum falan çok tatlı oluyorsende turboya abanıyosundur allah bilir

Maalesefe His in x1950xtx modelinde Iceq yok

X1950pro da var

His askim 9600XT ile baslamisti zaten... Sonra X850XT PE ve simdiki kartim...

Forever His EXCALIBUR

ya kardeş senden ricam bi foto koyabilirmisn ekran kartının soğutucusnu?

Dostum, bildigin X1950XTX sogutmasi var, kirmizi üzerinde beyaz x cizgisi felan... His in X1950XTX modelinde klasik Iceq turbolar yok maalesef

• emrah yukarıdaki arkadaşlara aldırış etme git 7950 al sonrada kafayı vur duvarlara
  • 7950gx2 Yi bi anda hurda ettiler serefsiz herifler ne olurdu sanki dx10 ile ilgili bi yazlım yapsalardı. Ne güzel kart ama almak artık mantıksız...
  • ne yanı şimdi dx9 lu kart dx 10 u kabul etmeyecek mi yani?direct x denilen şey bir yazılım değil mi?(arkadaşın dediği gibi)o zaman neyin tartışması bu.eğer yazılımsa dx9 uda dx 10 formatına dönüştürebilirler.sonucta bir yazılım.
    quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

7950gx2 Yi bi anda hurda ettiler serefsiz herifler ne olurdu sanki dx10 ile ilgili bi yazlım yapsalardı. Ne güzel kart ama almak artık mantıksız...
  • senin daha öğrenmek gereken çok şey var. daha directx nedir onu bilmiyosun kalkmış saçmalıkmı mantıkmı diye directx9 bir kaartla directx 10 bir kartı mukayese ediyosun (üstelik directx10 olan kart öbür karta directx9 da da nal toplatıyo) büyüde gel..........
  • directx sürümleri bir yazilimdir evet ama donanimin özelliklerini kullanabilmek adina yapilan bir yazilimdir. dx9 bir kart ile dx10 oyunlarini oynarsin ama dx10 karttaki grafik detaylarini yakalayamazsin dx9 kartin kapasitesi ne ise onu alirsin 8800 serisinin dx9 yorumuda normal dx9 kartlardan azda olsa daha üst seviyede (görüntü acisindan öyle oldugunu söylemekte idi güvenilir bir sitenin arastirmasi nedenlerinide yazmisti konu disi :) )

Oyunlarin ihtiyac duymadigi ram hic kullanmadigin otoparkta duran ferrari gibidir. o yanilgiya hiç düsme mevcut oyunlarda max detaydaki fps oranlari acisindanda 8800 bariz üstünken kalkip alt bir modele ayni parayi vermek tamamen mantik disidir.

Fakat elindeki karti bilmiyorum derim ki biraz daha bekle aceleye gerek yok dx10 kartlarin fiyatida cok düsecek ve dx10 kartlar dx10 komutlarinin getirdigi performans artilarindan yararlanacak olmasindan dolayi orta seviye kartlarda bile yüksek fps hizlarina ulasabilecegi bilinmekte

• direct x in ne oldugunu biiliyoruz söylemene gerek yok.ben orada tecahül-ü arif yaptım...onun bir yazılım oldıgını gerekirse yaniden yapılandırılabileceğini
    quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

senin daha öğrenmek gereken çok şey var. daha directx nedir onu bilmiyosun kalkmış saçmalıkmı mantıkmı diye directx9 bir kaartla directx 10 bir kartı mukayese ediyosun (üstelik directx10 olan kart öbür karta directx9 da da nal toplatıyo) büyüde gel..........
  • yani isteseler tabiki yaparlar ama yaparlarsa aclıktan ölür bu itler hic paraları yok ya Basta MICRISoFT köpeği olmak üzere ( Yılan'ın bası bu cünkü ) diğer ekran kartı üreticileri... Yani 8800 gtx 7950gx2 den zaten bi cok testte daha iyi onun icin 7950gx2 su an icin alınması gereken en son kart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 29 Mart 2007; 7:58:26 >
  • yaw dx10 u bırakın dx9 da bile 8800gtx çok daha iyi bi kart 7950gx2 nin üstün olduğu bi taraf yokki.

yani dx9 da falan geçse anlayacam da...
  • uygun fiyatlı 2 el 1900xtx veya yeni 8800 gts bugünün seçimi olmalıdır
  • bence ati nin yeni modellerinin ortalıgı kızıstırmasını bekleyin o zaman fiyatlar epey duser hem de alternatif bol olur ha bana kalırsa 2 tane 8800GTS

• quote:

Orjinalden alıntı: mece

sadece 2 ornek belki birseyler ifade eder

saçmalık ve mantık kavramı

saçmalık ve mantık kavramı

anlamadıgım niye GDDR3 kullanıyorlar bu kartta hala yazık deil mi yaw?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.