Şimdi Ara

Saçtan En Kolay Çıkan Wax Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Saçtan En Kolay Çıkan Wax Hangisi?

Kafana biri tükürse bile alnında aşağı dogru gri su damlaları halinde akıyo. Senelerdir kullanırım. Yapış yapış yapmaz toz falan yapışmıyo kafana ama sıvı bişe geldiği anda hiç şansın yok

Terleyince çok kötü olur o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

@brainer Ben o waxtan kullanıyorum hem saçı mat gösteriyor hemde saçı yıkayınca sanki şampuanlamışın gibi saçından çabucak cıkıyor =) tavsiye ederim umarım memnun kalırsın ..

eyvallah hocam, alttaki linkten siparişi verdim, umarım dediğin şekilde istediğim gibidir.

http://www.vimjo.com/urun/fix-egoiste-code-mattwax-100-ml.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

bi ara bende kullandım fonex ama hiç memnun kalmadım bu frank08'in önerdiği vaxı nerde bulabiliriz acaba izmirde

Bende izmirliyim,izmirde karşıyakadaki japon pazarından almıştım ..

Bu Egoiste in wax ını arkadaşlar çeşitli kozmetikçilerde,parfümerileride bulabilirsiniz .. Alışveriş merkezlerinin içinde bunlar satılmıyor arkadaşlar ..
  • ürün bugün elime ulaştı, havalı bir kutusu var :) sabah kullandım şimdi de saçımda sürdüğüm yerleri suyla duruladım, aynen Frank08'in dediği gibi aynı şampuanla yıkanmış gibi ipek gibi yaptı saçı, saçta etkisi kalmadı hiç, zaten saçtan kolay çıkan formülü varmış, tam istediğim gibi... Frank08 arkadaşıma önerisinden dolayı teşekkür ediyorum.
  • Fix egoiste'nin Sarı yuvarlak kutulu Mat FX Wax'ını kullandım. (Metro Gross Market'ten almıştım) kutu bitti ve tekrar almaya gittiğimde ürün yoktu. Resmen yıkıldım. Sitesinden baktım o kutuda hiçbir ürün yok. 2 çeşit Mat wax var biri profesional biriside sizin önerdiğiniz Code Wax hangisini alsam acaba kararsız kaldımm.
  • UP UP UP UP
  • Sarı yuvarlak kutulu olan birtane wax var Egoiste in .. oda benim o önerdiğim wax ın değişik kutu ve ambalajlısı diyebilirim şimdide ondan kullanıyorum =) Oda çok güzeldir tavsiye ederim .. bende bir çok wax kullandım ama bu wax tam istediğim gibi her yönüyle ..

O aradığın sarı kutuludan bulamıyorsan ve bu resimdekini bulabiliyorsan bunu al derim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 23 Haziran 2010; 1:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Bunu kullanmanı öneririm ..

Nerde satılıyor bu wax? Ben Ankarada bulamadım da.

internetten
    http://www.balerin.com/?d=1&a=34&sno=4268
    adresinden buldum ben ama kullanmadım.. fiyatı 6 lira.. (ucuz etin yahnisi layı gibi bişe kutusunu osis mess up a bnzetmişler)

•  Saçtan En Kolay Çıkan Wax Hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.