Şimdi Ara

Sadece 1 GÜNLÜK.. BlackBerry Passport Silver Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.01.2015 tarihinde yani dün eşim için yeni bir passport silver edition telefon satın aldım. Eşim beğenmediği için geri yollamak istedim ancak taksit amacıyla mağazadan başka bir ürün altında aldığım için satıcı sorun çıkardı. mahkeme falan uğraşmak istemiyorum. telefonun jelatinlerini bile çıkarmadım. Telefon daha evden dışarı çıkmadı. sadece bugün incelemek amacıyla evdekullandık. (şarjını hala bitiremedik :) ) ürünüm sıfır olmasına rağmen adı artık ikinci el.. tabiki aldığım fiyata satamayacağım. 2100liraya aldım.1950 son fiyattır. Lütfen pazarlık yapmayın çok zarar etmektense kendim kullanırım mantığındayım. Manisada öğretmenim. ilgilenenler 05065465847 telefonun faturası garanti belgesi mevcuttur isteyenlere fotoğrafını gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• halen 1950 mi istiyorsunuz 1 gun 1 ayi gecmis sitede 1 ayliklar 1500 e gitti. fiyatta revize ile g3 sıfır ayarinda garantili full kutulu lg g3 ilr takas düşünürseniz pm atin.

hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 takas olur mu yeni alındı faturalı lacivert renkli kapaklı kılıfla birlikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.