Şimdi Ara

Sadece 2 Saat Geçerli Tupturuncu İndirimler Başlıyor! (22.00 - 24.00 Arası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    o iki bardan sıradan bir tv izleyicisini gayet memnun edecek sesleri alırsın ancak beklentin yüksek ise bulaşmamanı tavsiye ederim.

bir de yazıcı bitmiş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 18 Nisan 2015; 22:49:28 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

İki buçuk kere şarj eder tam kapasitede. Marka kaliteliyse alınabilir ama tavsiyem Xiaomi marka olanlardan almanız, kaliteli ve uygun. Sıcak Fırsatlar bölümünde konusu var, Banggood sitesinden uygun fiyata alınabiliyor.

Çok teşekkür ederim.

• airties 5650 guzelmiş
  • Philips soundbar da hdmi giriş var mı?
    Bilginiz var mı
    Hdmi in ve hdmi out olması önemli benim icin

• yazıcı sıcak canon 69 tl
  • Çer Çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

o iki bardan sıradan bir tv izleyicisini gayet memnun edecek sesleri alırsın ancak beklentin yüksek ise bulaşmamanı tavsiye ederim.

bir de yazıcı bitmiş galiba.

merhaba hocam öneriniz için teşekkürler. ben aslında edifier s730 kullanıyordum ama hakkını vererek kullanamadığım için ürünü sattım. gerçekten harika bir üründü. daha sonra bu zamana kadar ses sistemi kullanmadım. sadece tv'nin kendi hoparlörleri ve dizüstü bilgisayar ile idare ediyorum. bu nedenle memnun kalabileceğimi düşünüyorum. bu arada ürünü aldım, hem de her işte bir hayır var derler ya, gerçekten benim için ödeme yapamamam bir hayra vesile oldu. @itminann hocamdan 250 TL'lik çeki 190 TL'ye aldım ve 190 TL'ye ürünü almış oldum. kendisine burdan bir kez daha teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spoiler4all

airties 5650 guzelmiş

ttnet 96tl'ye veriyor, torrent özelliği yok tabi onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Nisan 2015; 23:50:28 >
  • Teknosa da satılan Samsung telefonlar Samsung Türkiye garantisi altında mıdır? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

Teknosa da satılan Samsung telefonlar Samsung Türkiye garantisi altında mıdır? Bilgisi olan var mı?

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi fiyatlara baktım dalga geçer gibi. boşuna sıcak fırsat ialnı açılıyor. piyasdaki küçük esnaftan bile pahalı. teknosa %50 yapıyordu bi markada o zaman işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeinme -- 19 Nisan 2015; 1:31:49 >
  • zaten o ozelliği için guzel. ben cok memnunum 2 yıla yaklastı 200 e almıstım cok ucuz diye sonraları 300 ü bile buldu bi ara fiyatı. teknoloji marketlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeser

şimdi fiyatlara baktım dalga geçer gibi. boşuna sıcak fırsat ialnı açılıyor. piyasdaki küçük esnaftan bile pahalı. teknosa %50 yapıyordu bi markada o zaman işe yarıyor.

Aynen öyle indirimler güzel oluyordu ama uzun zamandır denk gelmedim hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.