Şimdi Ara

Sadece boyalı denen araçta 5 adet hasar kaydı ! Siz siz olun dikkat edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-5-20d-m-edition-51308535/detay/

İlanda yazan :

EURO'DAKİ GEREKSİZ ARTIŞTAN DOLAYI FİYATI TL'YE ÇEVİRİYORUM.

2010 MODEL BORUSAN

M-EDITION FULL PAKET. 2011 modeli 83.000.-euro olan pakettir. Gerçi şimdi ÖTV'de artınca 100.000'e yaklaştı. PAZARLIK PAYI YOKTUR. 115 OLMAZ 120 OLMAZ VS VS. ARAÇ 125.000.-TL'DİR. DAHA AŞAĞI OLMAZ.

ALMANYA BMW'DEN GETİRTİLMİŞ CHIP UYGULAMASI VARDIR 230 BG. ALINDIĞI GÜNDEN BERİ BORUSAN'DA YAPILMAKTADIR.

GARANTİSİ DEVAM EDİYOR.

YENİ KASA ALDIĞIMDAN DOLAYI SATIYORUM.

ARACIN BORUSAN'DAN TÜM GEÇMİŞİ ÖĞRENİLEBİLİR. PLAKASI 01 ET 440.

ARAÇ DARBE ALMAMIŞTIR, KAZA YAPMAMIŞTIR. ARACIN TÜM KAYITLARI BORUSAN'DA MEVCUTTUR.

TEMİZ KULLANILMIŞ BİR ARAÇTIR.

Tramer abi ne diyor:

1 Adet Hasarı Var. 11246,42TL

Adamın kazasız anlayışı buysa pert anlayışını merak ediyorum...

• TEMİZ KULLANILMIŞ BİR ARAÇTIR.

Tramer abi ne diyor:

125,000 TL LİK BİR ARAÇTA 11,000 TL NORMAL BMW NİN BİR FARININ BİR ÖN PANJURUNUN NE KADAR OLDUĞUNDAN HABERİN VARMI
    5664 ABİNDE DOĞRU SÖYLEMİŞ (RAMHAS SİGORTA SERVİS HİZMETLERİ)
  • Darbe almamış kaza yapmamış araç o masrafı yapabiliyorsa darbe aldığında ne olur o masraf :)
    Araç ne kadar pahalı olursa olsun satıcının samimiyeti burada sorgulanması gereken. O kadar masraf göründüğü halde darbesiz kazasız denmesi pek samimi değil
  • Valla bu mesaj işi çok iyiymiş, İnsanların kandırılmasını büyük ölçüde azaltacaktır ama ben bilmiyordum böyle birşeyi bilinçlendirmek gerekir.

Ferit78 arkadaşımıza teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

Sahibinden.com'da araç ararken galerileri ve anormal düşük fiyatları genelde dikkate almam ama adam hem plakayı açık yazıp hem de sadece çizik var deyince aradığım araba diye düşünebiliyor insan. 5664 olayı benim gibi çoğu kişiyi kandırılmaktan kurtarıyor.
    Şimdilik bekleyip bayramdan sonra araba almak en iyisi.

yaniliyorsunuz bayram öncesi ve kara kis kapiyi calmadan arac almak daha mantikli ve karli bir istir cünkü bu dönemde fiyatlar bayagi düser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

Sahibinden.com'da araç ararken galerileri ve anormal düşük fiyatları genelde dikkate almam ama adam hem plakayı açık yazıp hem de sadece çizik var deyince aradığım araba diye düşünebiliyor insan. 5664 olayı benim gibi çoğu kişiyi kandırılmaktan kurtarıyor.
    Şimdilik bekleyip bayramdan sonra araba almak en iyisi.

yaniliyorsunuz bayram öncesi ve kara kis kapiyi calmadan arac almak daha mantikli ve karli bir istir cünkü bu dönemde fiyatlar bayagi düser.

Hocam kışın araba almak karlıdır katılıyorum ama bayram öncesi her zaman fiyatlar artar ve sahibinden satılan araçlar azalır. Bu sebeple temiz araç sayısı da azalır. Bayram öncesi arz az, talep fazla olduğundan fiyat yüksek kalite düşük, sonrası ise durum tam tersidir.

Aşağıda galericilerin yorumunu okursanız hak vereceksiniz.

Bursa İkinci El Oto Galericileri Çarşısı (Oto-Koop) Başkanı Sebahattin Seyit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz tatilleri ve dini bayram tatilleri öncesinde ikinci el otomobil piyasasının genelde hareketlendiğini söyledi.

Bu yıl piyasada beklenen canlılığın yakalanamadığını dile getiren Seyit, şunları kaydetti:

''Ramazan Bayramı tatili, yaz tatili gibi olacak. Bu yüzden kimse elindeki aracını satmayı düşünmüyor. Satan olmayınca galericiler satabileceği özelliklerde araç bulmakta sıkıntı çekiyor. 1-7 yaş arasında otomobil bulmak oldukça zor. Araç bulamıyoruz. Özellikle yakıtta cimri otomobil neredeyse yok satıyor. Galericiler araç bulamayınca alıcıya seçenek sunamıyor. Sonuçta piyasa bayram tatili öncesine göre durgun geçiyor.''

Seyit, ikinci el otomobil fiyatlarında geçen yıla göre önemli bir artış olmadığını da belirterek, ''Firmaların sürekli kampanyalar düzenlemesi, ikinci eldeki fiyatları frenliyor. Bazı araçlardaki fiyat yükselmesi dışında ciddi bir hareket olmuyor'' dedi.

Kaynak :http://www.ekotrent.com/haber/20100902/Ikinci-elde-bayram-oncesi-durgunluk.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit78 -- 5 Kasım 2011; 11:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Valla bu mesaj işi çok iyiymiş, İnsanların kandırılmasını büyük ölçüde azaltacaktır ama ben bilmiyordum böyle birşeyi bilinçlendirmek gerekir.

Ferit78 arkadaşımıza teşekkürler

özel ve paralı uygulama olduğu için reklamını yapmak istemem ama 3.5 TL mesaj parası vererek satıcının söylediğinden falzasını öğrenmek mümkün,

sitesinde ayrıntılı yazmışlar

http://www.otokontrol5664.com/

• pertten toplanan arabalara zombi gözüyle bakar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdeger2004

TEMİZ KULLANILMIŞ BİR ARAÇTIR.

Tramer abi ne diyor:

125,000 TL LİK BİR ARAÇTA 11,000 TL NORMAL BMW NİN BİR FARININ BİR ÖN PANJURUNUN NE KADAR OLDUĞUNDAN HABERİN VARMI
    5664 ABİNDE DOĞRU SÖYLEMİŞ (RAMHAS SİGORTA SERVİS HİZMETLERİ)

Darbe almadan bir aracin on farlar ve panjurunun nicin degistigini de anlatin ogrenelim.
  • Bu arada pert dediğiniz ilgili Hyundai birilerine satılmış, ilanında satıldı yazıyor şu anda.. Geçmişolsun diyorum alan arkadaşa :(
  • Mesajım bulunsun. SMS işi güzele benziyor.
  • araç satılmış...
  • Arkadaslar tramer bazen hatalı sonuclar da gönderebiliyor.

Aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Arkadaslar tramer bazen hatalı sonuclar da gönderebiliyor.

Aklınızda olsun.

Hata derken, olmayan bir şeyi oldu gibi mi gösteriyor yoksa olanı mı göstermiyor?
  • Alıcıya geçmiş olsun, tramerin hata durumu hakkında bilgim yok ama beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar
  • Benim 2004 hondanın da motorunu tezgaha yatırmışlar. hiç haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Aklınızda olsun.

Hata derken, olmayan bir şeyi oldu gibi mi gösteriyor yoksa olanı mı göstermiyor?

Komple boyalı,4-5 değişen parçası olan aracın tramer kaydı temiz çıkabiliyor.

Diyelim bir araca arkadan çarptınız,suç sizde ve vurduğunuz aracın masrafları sizin trafik sigortanızdan karşılandı.Bu sizin plakadan hasar kaydı olarak çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

quote:

Aklınızda olsun.

Diyelim bir araca arkadan çarptınız,suç sizde ve vurduğunuz aracın masrafları sizin trafik sigortanızdan karşılandı.Bu sizin plakadan hasar kaydı olarak çıkıyor..

O zaman geriye en iyi çözüm plazalardan kayıt bilgisi almak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aklınızda olsun.

Aracı perte de çıkarsanız sanayide yaptırdıktan sonra hiçbir yerden kaydı çıkmaz.

Tek iyi seçenek iyi bir ustaya mekanik,şase ve elektronik kontrolü yaptırmak..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aklınızda olsun.

Aracı perte de çıkarsanız sanayide yaptırdıktan sonra hiçbir yerden kaydı çıkmaz.

Tek iyi seçenek iyi bir ustaya mekanik,şase ve elektronik kontrolü yaptırmak..

2. el alacaklara duyurulur o zaman.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.