Şimdi Ara

Sadece Browserdayken bilgisayar donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 kullanıyorum, bilgisayarımın özellikleri iyi oyunları sorunsuz şekilde yüksek grafikte oynayabiliyorum diyebilirim. Ancak browser kullanırken birden bire bilgisayar donuyor; yani browser donuyor önce ancak mouse kontrolü hala bende oluyor. Yeni bi dosya felan açamıyorum ctrl alt del felan yapamıyorum. Sonra diğerleride donuyor sonunda bi süre tamamen etkisiz hale gelip düzeliyor. ancak ne olursa olsun skype taki konuşmam kesilmiyor hala devam edebiliyorum. Ve her türlü browserda bu sorun oluyor firefox, chrome hepsinde. Bir sürü online oyun oynuyorum ancak hiçbirinde böyle bi sorun yaşamadım sadece herhangi bir browserı açınca oluyor bu. Bi süre öncede oluyordu düzelmişti tekrar başladı. Bu konuda her türlü yardımınızı beklerim. İyi forumlar.

• aynı sorunu iki kere yaşadım
    birincisinde HDD yüzündendi browserda dolanırken sürekli donmalar oluyordu hdd yeni aldım düzelmişti hdtune programından bi tarat sorun varmı bak
    ikincisinde ekran kartı yüzündendi browserı açtıktan bi kaç saniye sonra bilgisayar donup mavi ekran veriyordu ekran kartı driverını değiştirdim düzeldi
    birde flash player ve java güncellemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgscnn -- 13 Ağustos 2014; 8:27:57 >
  • Cranekill kullanıcısına yanıt
    hocam sıkıntı donanımsal olsa dedigin şekilde skyp ya konusmaya devam edemessin sorun sistemsel gibi gözüyor sistem kurmayı denediniz mi ???
  • imam24 kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kurmuştum bi ara aynı sorunu yaşadığımı hatırlıyorum. Bilgisayar parçalarımın hepsi yeni sadece ekran kartım biraz daha eski onlara göre acaba sorun yaratır mı ?
  • Cranekill kullanıcısına yanıt
    tabiki neden olmasyn görüntü gidiyor ses var dedin,eger yapa biliyorsan ekran kartyny b çykar onboard olarak bi kullan makineni bide öyle bak eger onboard da sykynty çykmassa sorn ekran kartynda demektir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.