Siz doğduğunuz gün acaba AY dünyadan nasıl görünüyordu? Doğduğunuz gün dolar kaç paraydı,mark kaç paraydı? Doğduğunuz günkü hürriyet gazetesi ilk sayfası nasıldı? Kaç eşşek yaşındasınız? O yılın hit parçaları neydi? Asgari ücret kaç paraydı gibi..
BAKMAYA DEĞER
Aşağıda ki link açılınca hemen sayfanın üst ortasına doğum günü tarihinizi girin size özel ilginç bilgiler sayfanızı görün
benım donemım bıraz karışıkmış...bırde sız bakın....bılenler vardır ama bılmeyenler ıçın hadı buyrun bakalım....
güzel paylaşım, hoşuma gitti :).
çok iyi
doğduğum gün "mel & kim - repectable" hit parçaymış
paylaşım için teşekkürler. I959 da nasıldı acaba çok merak ettim.
Color Me Badd - "I Wanna Sex You Up" Hit şarkı
ben doğduğum gün Kıbrısta soykırıma kalkışan EOKA bile yeni yapılanıyormuş. Hürriyete bak. O günkü gazeteyi isterseniz basıp gönderiyor. güzel hizmet ama 100 milyon lira istemişler ne kadarda düşük bir fiyat
o günkü gazeteyi değil, sadece ilk sayfasını :D komple gazeteyi yollasalar feda olsun 100 kaat sorun değil, ama sadece ilk sayfasınada değmez
quote:
Orjinalden alıntı: kemal959
paylaşım için teşekkürler. I959 da nasıldı acaba çok merak ettim.
rica ederim abicim. ama bende merak ettim ne olmuş 1959 da.
emeğine sağlık
hehe The simpson - the bard simpson hit şarkı
Abi benim doğduğum yıl 2 sezondada Beşiktaş Şampiyon olmuş
süper bişey bu ya.
Güzel Paylaşım Teşekkürler
Valla bu hürriyet olayı süpermiş. Ceviz ahşap çerçeve vs 100 Ytl bende uygun.
Süper bi hediye olur bu..
çok iyi
süper ya kendini alkışlama korkusu tam bana göre bildi valla :D
valla mükemmel paylaşım
Gerçekten süper bir paylaşım...
Ilginc ,beni anlatiyor ,Kizarkadasimin dogumgununu yaziyorum onu anlatiyor ,bu kadar tesaduf mu olur ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme