< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 5 Aralık 2021; 13:31:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sadece fifa oynamak icin konsol arıyorum en uygun maliyetli ? (2. sayfa)
-
-
düştü bugün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen düşmüş 2 gün önce 4500 olan series S şimdi 5000 tl olmuş gerçekten de düşmüş hocam
fiyatlar yenilenmez daha ama aslında cok acilse direk alabilirsin para bulup cunku erken secim olursa doları tutamazlar
Hocam Max 1500 TL bir tane one s al sonrada 1 yıllık EA play al 65 TL kafan rahat olsun istediğin fifa oyununu kasmadan ve donmadan oyna . Canın sıkılırsa gir Xbox mağzasına ücretsiz online oyunlar için live gold kalktı diye biliyorum. Girersin orda da free oyunlar oynar keyfine bakarsın. Canın mı sıkıldı xbox Netflix yada YouTube açar film yada video izlersin. Ne donma olur ne kasma. Canın çok oyun oynamak isterse. Kardeşlik yapar eski nesil oyunlarıda kasmadan oynarsın. Saygılarımla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One s nerde 1500 tl hocam yani ikinci el pek güvenemiyorum sıfırları satılmıyor herhalde teşhir ya da yenilenmiş mi alsam ? Xbox one ile one s arasında çok fark var mı ?
Hocam birde Xbox one için monitör kaç hz kaç ms olmalı en az yani monitöre fazla para vermek istemiyorum led monitörler ile uyumlu mu bu arada dönüştürücüye felan gerek yok dimi
up
2.el Xbox Series S bulursun bence 4 bine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 5 Aralık 2021; 17:55:47 > -
İçi açılmamış bir 2. El cihaz almaktan korkma bir şey olmaz. Almadan önce 15 dk test et çok güvenmiyorsanız 2. El konsol satan dükkanlardan 1700 alırsın. Bir şey olduğunda götürsün dükkâna korkmana gerek yok yanlız game pad temiz olmasına dikkat et. Bence monitör için 24 inç ve 60 Hz işini görür fazla harcamak istemiyorsanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
360 17 yaşına girecek neredeyse. Bir de FIFA 16 ve sonrasının 360 sürümü hem içerik hem de teknik açıdan kısılmış sürümler.
FIFA 17 oynarken hatırlıyorum hiç keyif alamamıştım.
Series S sırf FIFA için pahalı olabilir, ucuza bulunursa o alınmalı tabii. Ben One veya One S öneririm sadece FIFA oynanacaksa.
-
One S forza horizon ufc4 felan iyi oynatır mı hocam genel olarak nasıl performans alırım one s ten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X