Kardeşimin laptop çalındığı için yeni bir tane almak istiyorum. Bütçe olarak maks 800, hadi çok ama çok beğenirsem 900 verebilirim. Yapılacak şeyler sadece film izlemek, youtube da video izlemek, skype, facebook ve ofis programlarını kaldırması. Oyun falan hiç oynanmayacak. 14 inçten küçük olmasın.
Bunlar gözüme çarptı ilk etapta. 1. bilgisayar 600 liraya düşmüş ama işlemcisi beni korkutuyor. bi de 2 gb ram az mı acaba? film izlerken vb durumlarda takılma yapar mı?
Teşekkürler,
İlk linkteki Acer ES1-512 notebooku aldım 1 hafta önce aynı siteden 600 liraya. Şimdilik memnunum hiç bir sorunu yok ve de film izlerken falan tabikide takılma yapmaz, neden yapsın ? Üstelik çok sessiz çalışıyor. İlk aldığımda fana kulağımı dayamıştım hatta, acaba fanı çalışmıyor mu diye. Ufak,tefek tasarımında beğenmediğim yerleri var. Mesela hoparlörler notebookun aşağısında, dizimin üstüne veya yatağa koyunca ses azalıyor biraz. Caps lock,Num lock tuşlarının ışıkları yok, deneme,yanılma yöntemiyle anlıyosun açık veya kapalı olduğunu. Kulaklık girişi notebookun arkasında ve kulaklık biraz kısa kalabiliyor arkaya kadar uzandığı için. Bunlar bana göre ufak,tefek sorunları, bunların haricinde bi sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: nibur_n
Kardeşimin laptop çalındığı için yeni bir tane almak istiyorum. Bütçe olarak maks 800, hadi çok ama çok beğenirsem 900 verebilirim. Yapılacak şeyler sadece film izlemek, youtube da video izlemek, skype, facebook ve ofis programlarını kaldırması. Oyun falan hiç oynanmayacak. 14 inçten küçük olmasın.
Bunlar gözüme çarptı ilk etapta. 1. bilgisayar 600 liraya düşmüş ama işlemcisi beni korkutuyor. bi de 2 gb ram az mı acaba? film izlerken vb durumlarda takılma yapar mı?