sadece gereksizlerin bilge ve yaşca büyük olgun,tecrübe sahipi hayata karşı bakış açıları bir filazofunkinden farksız olan,hatta herbiri ayrı bir filazof olan gereksiz üyeleri bu soruma cevap verebilir.. bildiğiniz gibi ortaçağ da insanlar geçimini ne ile kazanıyorlardı,yani meslek ve sektör oldukça kısıtlıydı tarım,demir,yiycek/iççek,kervansayarcılık ,taverna ve başka örnekler ama bu zamana göre oldukça kısıtlı o halde ; geriye kalan insanlar ne iş yapıyorlardı ?
savaşlardan geriye insan kalmıyordu..!
Bayanlar cadilik, Erkekler kahramanlik...
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
scorpy bi 50 yılda kaç kere savaş yapabilirler ki
@kaplanmte eee herkes kahraman olursa,kahraman olmanın anlamı ney hayır türkiye'ye ortaçağ sistemi getircem,zeitgesit midir nedir ondan daha iyi olcak,yatcaz kalkcaz göbek büyütcez..çok önemli bu benim için,çalışmak istemiyorum lan..oku ve oku sonra çalış ve çalış 65'imde emekli olunca artık bir mutluluk çubuğu taktırır son sürat yaşarım hayatımı
O mzn,
815 sefer sayili bir ucak buluyorsun, Los Angeles`a ucuyorsun, manyetik bir hava akimina kapiliyosun ve hayallerin gercek oluyor. Ama simdiden soyliyim Ricardus`a dikkat, o ikili oynuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Her An
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
scorpy bi 50 yılda kaç kere savaş yapabilirler ki
sen nie bana yan gözle baktın lan deyip savaş açıyolar ben filmlerin yalançısıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme