Selamlar arkadaşlar. Normalde hiçbir sorun yoktu fakat az önce hiçbir siteye erişemedim. google açılıyor fakat bunun dışında sadece donanimhaber açılıyor. donanımhaberin nasıl açıldığını anlamadım ama açıldı işte. tek çarem burası yardım edin eğer çözümü biliyorsanız.
buna benzer bir konu gördüm ama açıklayıcı bir cevap bulamadım
Dün akşamdan beri banada oluyor. Şuan en Facebook ne Twiter diğer forum sitelerine de girmiyor. Ancak 1 saat önce giriyordu. Kafasına göre yani.. Bu arada msnde girmiyor. Sorun giderde sürekli farklı hata kodu çıkarıyor. Sorun gider diyorum herşey normal..
bu yazıyı yazdıktan sonra geldi . yaklaşık bir saattir yine yok arada gidip geliyor ağ ve paylaşım merkezine giriyorum ağ tipini falan değiştiriyorum ccleaner açıp emizliyorum devre dışlı bırakıp çalıştıoyrum kafama göre birşeyler yapıyorum düzeliyor. yaptığımla alaksı varmıdır bilemem ama kurcalayınca hep oldu tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. hala bağlanamıyorum. anlamış değilim
arkdaşlar aynı sorun bendede var yani birebir aynısı donanım habere ve googleye giriyor ama facebook msn ve twittera girmiyor ve bendede dün akşamdan beri böyle heralde ttnetle alakalı birşey
quote:
Orijinalden alıntı: berkayalcicek
arkdaşlar aynı sorun bendede var yani birebir aynısı donanım habere ve googleye giriyor ama facebook msn ve twittera girmiyor ve bendede dün akşamdan beri böyle heralde ttnetle alakalı birşey
dostum şimdi konunu gördüm ttnetle alakalı olabilir. zaten ttnette hizmetten çok sorun var. windows vista gibi bir şey.
evet çok haklısın , modemi falan değiştirdim hiçbir faydası yok biraz daha bekliyeceğim sonra aramayı düşünüyorum
bence sen hemen ara. cevabını da yaz buraya iki gündür oluyor. ve şaka gibi ttnet comtr ye çok rahat giriyor !
hala aynı kahretsın :( arkadaşlar sizde bi ariyip sorun benımki turknet aradım alt yapı falan filan saçmalıyolar onlarda bilmıyolar ne oldugunu
DNS ayarlarını değiştirmeyi dene bir bakalım.
dns le falan olmuyor maalesef :( ttneti aradım dediğim gibi 26 saat kesik olacak dediler sonra sorunsuz kullanabileceksiniz dediler alt yapı çalışması varmış
arkadaşlar 2 gundur yok ınternet kafayı yıcem sizdede aynımı hala ne 26 saatmış arkadaş :S
ben aradığımdan itibaren 26 dedi heralde yani bu akşam 7 8 gibi gelecek :D
Aynı sorun bende de var. Malesef ben sizin kadar şanslı değilim. Müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorum Dsmart net (smileadsl) benim internet. TTnetten daha kötü hizmeti. 3gündür net yok Donanımhaber ve google girebiliyorum sadece.
Altyapı calısmasının oldugunu etraftaki arkadaslardan öğrenebildim. Ne zaman düzelicek var mı bir bilginiz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme