Şimdi Ara

Sadece Hazırlık Eğitimi için Tercih Yapmanın Ahlaki Boyutu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Lisans mezunuyum atanana kadar ingilizcemi geliştirmek için hazırlık eğitimi almak istiyorum. Sözelden 14 bininci olmuşum. Evime en yakın ve ingilizce hazırlığı olan tek seçeneğim İstanbul üniversitesi- İlahiyat bölümü. Tercih yapacaksam bu bölümü tercih edeceğim fakat hazırlık eğitiminden sonra üniversiteye devam etmeyeceğim yani kontenjan işgal edeceğim sadece ücretsiz dil eğitim almak için. Fazlasıyla ikilemde kaldım acaba hakka giriyormuyum diye düşünüyorum.

Daha fuzuli veya maddi kaygıları olmayan ailelerin çocuklarının okuduğu arkeoloji sanat tarihi gibi bir bölüm olsaydı ingilizce hazırlığı olan onu tercih edecektim fakat. İlahiyatın en iyi 2. üniversitesini tercih etmek zorunda kalıyorum. Siz olsanız ne yapardınız. İllaki birilerinin bu üniversitenin ve bölümün hayali olduğuna eminim.

• AhmetSelim3481 A kullanıcısına yanıt
    Peki anlamadığım nokta amaç ingilizcenizi geliştirmek ise neden hazırlık okumaya çalışıyorsunuz başka alternatif mi yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3,4 bin lira masrafla b1,b2 kuruna kadar yüzyüze eğitim alınabilecek başka bir yol yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.