sadece lwl kasmak ve unique kesmek icin hangi chari kasmaliyim ?
benim aklimda xbow-bard var ama belki daha iyi vardir diye soruyorum...
kasacagim charda sp sorunu olmiyacak..
bunun yaninda bot yok ticket yok elle kasicaz genelde pt kolay bulunuyor pt ile kasilicaz diye biliriz...
evet onerileri bekliyorum..
not:chari ksroda kasicam..
oynamayı biliyosan wizard/bard öneririm uniqeler için
el ile kasacaksan kesinlikle wizard/cleric (veya yan skilli bard yapabilirsin) öneriyorum.. party de çok iyi iş görür..partylerde rogue pek sevilmez ayrıca unique'de wizardın üstüne yok..
quote:
Orijinalden alıntı: 1881-193∞
oynamayı biliyosan wizard/bard öneririm uniqeler için
Fll int chinese bow.
Pacheon>light>cold
Pişman olmazsın .
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
Fll int chinese bow.
Pacheon>light>cold
Pişman olmazsın .
Alıntıları Göster
@AzuRyhmer
suan var elimde 55 lwl wizard-bard bilmiyorum bek memnun kalmadim tamam unique de iyide kasarken genelde pt ile olucak ama genelde ptler cok saglam olmuyor..
@umutsro
o 55 lwl wizard-bardi cleric e ceviriyorum suan zaten evet cleric iyi is goruyor cavede guzel ptler olur cleric olarak bakarsan pt ye de korelilere anlasmasi uzun suruyor
@Kurt Başlı Sancak
suan arkadasim kasiyor tam senin dedigin gibi bi char farmda suan o kassin kullanirz onuda
solo olarak aslinda nukerde iyi kasilir gibi ?
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
@AzuRyhmer
suan var elimde 55 lwl wizard-bard bilmiyorum bek memnun kalmadim tamam unique de iyide kasarken genelde pt ile olucak ama genelde ptler cok saglam olmuyor..
@umutsro
o 55 lwl wizard-bardi cleric e ceviriyorum suan zaten evet cleric iyi is goruyor cavede guzel ptler olur cleric olarak bakarsan pt ye de korelilere anlasmasi uzun suruyor
@Kurt Başlı Sancak
suan arkadasim kasiyor tam senin dedigin gibi bi char farmda suan o kassin kullanirz onuda
solo olarak aslinda nukerde iyi kasilir gibi ?
Alıntıları Göster
Wizard ile kolay party bulursun. Kolay unique kesersin. Lv'ın eşit biriyle hangi build olursa olsun aynı anda daldığında alırsın uniqueyi. Elle kascağın için pek yatma sorunu olmaz zaten partye falan girecekmişsin.
Taxi olmadan elle party yaparak kasacaksanız yan skilli cleric Taxilere girerek arada sırada elle party yaparak kasacaksanız yan skilli bard öneririm...
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Wizard ile kolay party bulursun. Kolay unique kesersin. Lv'ın eşit biriyle hangi build olursa olsun aynı anda daldığında alırsın uniqueyi. Elle kascağın için pek yatma sorunu olmaz zaten partye falan girecekmişsin.
Taxi olmadan elle party yaparak kasacaksanız yan skilli cleric Taxilere girerek arada sırada elle party yaparak kasacaksanız yan skilli bard öneririm...
Alıntıları Göster
Sp Kasma olayını en az olduğu, Unuqie leri en hızlı kesen, Lvl i en hızlı kasan Kasan char tabiki Wizard/Bard.