Şimdi Ara

Sadece Netflix İçin Android TV Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Smart TV sahibiyim fakat eski modellerden olduğu için Netflix yer almıyor. Çok da fazla para vermeden bir media player almak istiyorum. Amacım sadece Netflix izleyebilmek. Standart plan kullanıyorum yani sd-hd çözünürlük benim için yeterli.

Sorunsuz Netflix oynatabileceğim bir player öneriniz var mı? Yorumlar kafamı çok karıştırdı kimisi Nvidia Shield gibi cihazlar şart demiş çünkü. Ben de açıkçası 250 300 lirası arası bir player alırım yeter diyordum çok da fazla para vermek istemiyorum.

Tavsiye verirseniz çok sevinirim.

• Hiç düşünmeden Amazon Fire TV Stick al , geç.

Gerekirse de 2.el al ve bak keyfine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Hiç düşünmeden Amazon Fire TV Stick al , geç.

Gerekirse de 2.el al ve bak keyfine...
    2. el fiyatları 400 gibi, sıfır alsam daha iyi olmaz mı?

Ayrıca Chromecast 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı uygun geldi
  • Philips bakabilirisiniz. Kumanda üzerinde tuşu var rahat. Hız olarak beklentinizi yükseltmeyin (Android) ama iş görür...
  • W kullanıcısına yanıt
    Amerika'da sıfırı 30$ , hatta bazen kampanya ile 25$'a kadar düşebiliyor.

Bu yüzden de 2.elde 250-300 TL'den fazla verilmez bence.

Ben bile kendi cihazımı 15 gün önce 225 TL'ye sattım bir arkadaşıma ve sorunsuz pırıl pırıl bir cihazdı.

Dolayısıyla hem forumun ikinci el bölümünü , hemde diğer alışveriş sitelerini takip et sürekli.

Chromecast'i hiç beğenmedim , çünkü tek başına kullanılamıyor.Ya cep telefonundaki yada notebook'undaki yayını TV'ye aktarabiliyorsun.

Cihaz tek başına TV'ye takılıp oynatmıyor yani...

• quote:

Amerika'da sıfırı 30$ , hatta bazen kampanya ile 25$'a kadar düşebiliyor.

https://www.amazon.com/dp/B00ZV9RDKK/ref_=fs_ods_fs_smp_tk

Bu yüzden de 2.elde 250-300 TL'den fazla verilmez bence.

Ben bile kendi cihazımı 15 gün önce 225 TL'ye sattım bir arkadaşıma ve sorunsuz pırıl pırıl bir cihazdı.

Dolayısıyla hem forumun ikinci el bölümünü , hemde diğer alışveriş sitelerini takip et sürekli.

Chromecast'i hiç beğenmedim , çünkü tek başına kullanılamıyor.Ya cep telefonundaki yada notebook'undaki yayını TV'ye aktarabiliyorsun.

Cihaz tek başına TV'ye takılıp oynatmıyor yani...
    Anladım hocam çok teşekkürler. Chromecast o zaman gereksiz kaçar. Benim casting ya da iptv ile pek işim yok. Sadece Netflix, YouTube gibi uygulamaları sorunsuz açıp izleyebilsem yeter. Bu cihazlar sağlam mıdır peki, ikinci el alsam pişman olur muyum yani? Amazon Fire ile Stick arasında ciddi fark var mıdır*

• W kullanıcısına yanıt
    Bana göre fiyatını kesinlikle hakediyor Amazon Fire TV Stick.

Zaten bende geçen sene ikinci el bulup almıştım ve 1 yıldan fazla kullandım sayılır.Sıfır sorun ile teslim ettim.

Üstelik bu bahsettiğim stickte ethernet girişi bile yok ve herşey Wi-Fİ bağlantı üzerinden oynatılıyor.

Buna rağmen Netflix , IPTV , PuhuTV , Spotify ve Youtube gibi uygulamalarda Wi-Fi üzerinden performansı sorunsuz , takılma yok.

Sonuç olarak bana stick yetiyordu ve onu kullandım.

Sen aşağıdaki resimden kıyasla cihazları ve donanımsal anlamda hangisi işine gelirse onu al...

Sadece Netflix İçin Android TV Önerisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Eylül 2018; 19:43:24 >

• quote:

Bana göre fiyatını kesinlikle hakediyor Amazon Fire TV Stick.

Zaten bende geçen sene ikinci el bulup almıştım ve 1 yıldan fazla kullandım sayılır.Sıfır sorun ile teslim ettim.

Üstelik bu bahsettiğim stickte ethernet girişi bile yok ve herşey Wi-Fİ bağlantı üzerinden oynatılıyor.

Buna rağmen Netflix , IPTV , PuhuTV , Spotify ve Youtube gibi uygulamalarda Wi-Fi üzerinden performansı sorunsuz , takılma yok.

Sonuç olarak bana stick yetiyordu ve onu kullandım.

Sen aşağıdaki resimden kıyasla cihazları ve donanımsal anlamda hangisi işine gelirse onu al...

Fire Stick sanırım yeterli olacak hocam, pek ikinci el satan yok gibi ama Amazon Türkiye'ye geldi acaba Stick gelir mi, onu bekleyip direkt Amazon'dan sıfır alsam daha mı iyi olur?

• W kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye sitesinde satılacağını sanmıyorum , çünkü Amazon her ürünü her ülkede satmıyor.

Bu yüzden yurtdışından almaya ya da getirtmeye çalış bence.

Sanırım yurtdışından alıp getirtme konusunda yönlendirecek tecrübeli arkadaşlar vardır forumda.

Bende birşey öğrenebilirsem paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Eylül 2018; 19:56:55 >
  • Piyasada satilanlarin cogu isini gorur

• fatsa52 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi piyasada satılan ürünlerin %95'i Netflix anlamında iş görmez.Çünkü bizim bahsettiğimiz detay

sadece Netflix oynatımı değil.Öyle olsa bizlerde " Alın ucuz yollu bir Android Box , kurun apk üzerinden Netflix'i ve seyredin " deriz ama maalesef kazın ayağı öyle değil.

Burada asıl önemli olan konfor açısından Netflix lisanslı bir ürün kullanmak.Yoksa lisanssız bir cihaz alırsanız kumandası ile Netflix menülerinde gezinmeye çalışırken bitap düşersiniz.

En basitinden Netflix lisanslı 25$'lık Amazon Fire TV Stick'teki kullanım konforu , bendeki 600$'lık Zidoo X20'de dahi yok.

İşin özü bu...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Uygulamanin stabil calismasinda bir fark oluyormu peki. Benim elimde beelink gt1 var. Netflix kullanmiyorum ama youtube vb uygulamalari sorunsuz kullanabiliyorum. Kumanda konusunda haklisin. Ben mause takarak hallettim. Kullanmasi cok daha islevsel,konforlu

• Notebook varsa 5m HDMI kablo ile çok ucuza çözerdim ben.
  • fatsa52 kullanıcısına yanıt
    Kısaca tekrar özetleyeyim : Uygulamanın stabil çalışmasından bahsetmiyorum ben , lisanstan dolayı arayüzdeki kullanım konforundan bahsediyorum.

Cihaz kumandası ile Netflix'te dilediğim bir dizi bölümünü kolayca açamadıktan sonra uygulama stabil çalışsa ne olacak !

Bu yüzden 25-30$'a bir Amazon Fire TV Stick alın ve en azından konforunu yaşayın diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Eylül 2018; 16:10:0 >
  • Ucuza firestick ya da chromecast dongle almak gerekiyor 1080p Netflix için.

• Hocam bende YouTube ve Netflix izlemek icin baya bi arastirma yaptim sonunda ikinciel sitesinden chromecast 1 aldim 120 tl verdim.. android tv box larin cogu netflix desteklemiyor yada verimsiz..ucuz yoldan çözmüş oldum..telefondan video ileri geri alma kilit ekranindayken durdurma baslatma mumkun

Sadece Netflix İçin Android TV Önerisi?tavsiye ederim

• Arkadaşlar Fire TV stick aldım fakat tv arkasındaki çıkıntıdan dolayı HDMI'a girmiyor. Bunun için hangi aparatı almam lazım?
  • Merheba Netflix 1080p mi acaba bu cihazda

• selamlar, ürün güzel ancak amazon gönderim yapmıyor.

3. nesil apple tv düşünüyorum alternatif 2.el
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.