Arkadaşlar bende oxygen rom kuruluydu,orjinal rom olan b518 kurayım diye hafıza kartına dload klasörüne attım 3 lü çektim,pembe ekran geldi sadece,sonra baktım olmuyor cmw ekranına gireyim romu tekrar kurayım dedim.Cmw ye de dönmüyor telefon.Sürekli "huawei" yasında rest atıp duruyor.Anlayacağnız sadece pembe ekranı görebiliyorum ve bu şartlarda telefonu kurtarabilr miyim ? Başka hiç bir şeye ulaşılmıyor,bi tek pembe ekranım var :)
Bekleyebilirseniz akşama atabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Telefonu kapatıp USB kabloyu bağladıktan sonra, yükleme yapmayı denediniz mi ? Eğer yükleme başlarsa bir müddet sonra kabloyu çıkartabilirsiniz.
Telefonu kapatıp USB kabloyu bağladıktan sonra, yükleme yapmayı denediniz mi ? Eğer yükleme başlarsa bir müddet sonra kabloyu çıkartabilirsiniz.
Her şeyi denedim hocam sonuç ya pembe ekran yada huawei logosunda rest atma.Neyse artık hocam telefonu garantiye verdim,artık sonuç ne olur bilemiyorum.
-forumber-
kullanıcısına yanıt
Hocam sağolasın çok teşekkür ederim ama sabahtan gidip telefonu servise verdim,mesajını şimdi gördüm sabahtan görseydim keşke denerdim bu dosyayıda,inş. sorunsuz bi şekilde geri döner servisten.
quote:
Orijinalden alıntı: ernestitoo
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Her şeyi denedim hocam sonuç ya pembe ekran yada huawei logosunda rest atma.Neyse artık hocam telefonu garantiye verdim,artık sonuç ne olur bilemiyorum.
Umarım çözerler sorunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme