Şimdi Ara

Sadece Sapphire HD4870ler mi sorunlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu araştırdım, HD4870 lerin biosla ilgili sorunu olduğunu gördüm ama şikayetler hep sapphire kartlardandı. Diğer markalarında sorunlu mu kartları? Birde sorun düzeldi falan demişler, doğrumu bu tam da Toxic Hd4870 almaya karar vermiştim gene sorun çıktı

• aynen kardeşim bende hd 4870 alacaktım sorunları nedeni ile son anda durakladım . 3-5 kuruş daha fazla verip GeForce GTX 285 almayı düşünüyorum. En azından başım ağrımaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin25

aynen kardeşim bende hd 4870 alacaktım sorunları nedeni ile son anda durakladım . 3-5 kuruş daha fazla verip GeForce GTX 285 almayı düşünüyorum. En azından başım ağrımaz...

Fiyatı çok pahalı onunda. Bu 300 o 470.
    Başka fikri olan?
  • evet sadece sapphire ama bios güncellemesi yapınca(ki 5 dakkalık iş) sorun çözülüyor.
  • Bütün sapphıre kartlar sorunlu değil sadece bi seride hata vardı bıos güncellemesiyle sorun ortadan kalktı ben 6 aydır kullanıyorum cok memnnunum
    Toxic Hd4870 rahatlıkla alabilirsin güzel kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 31 Ocak 2009; 19:34:56 >
  • Umarım bana hatalı olan gelmez çünkü daha formatı zar zor atıyorum bios güncellemesiyle nasıl uğraşırım bilmiyorum
  • Daha iyi ya bozuk gelirse zorla bir kac birsey daha ogrenirsin faydana olur snn :D
  • o zaman sappire firması bios güncellemesi yapsınlar diye sorunlu kartlar yapıyor..

buınla oyalanın sonra düzeltirsiniz diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reys

Daha iyi ya bozuk gelirse zorla bir kac birsey daha ogrenirsin faydana olur snn :D

Kart çöpe giderse eminim çok faydası olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satelit

quote:

aynen kardeşim bende hd 4870 alacaktım sorunları nedeni ile son anda durakladım . 3-5 kuruş daha fazla verip GeForce GTX 285 almayı düşünüyorum. En azından başım ağrımaz...

Başka fikri olan?

4870 300 mü ? $ mı TL mi? $dır tahminem $iyi para...
    Bişi soracam yanlış anlamayın. Bu high end (Şimdilik) kartlar. 1000 liralık PS3 xbox 360 gibi konsollardan dahamı iyiler? Bu oyun konsollarına karşı kesinlikle tercih edilecek bir fiyatta gibi görünmüyorlar (Bence yani.. Ama tabi bu ekran kartları ile Full HD de oyunları görmedim onuda belirteyim) Bi aralar X1900XTX serisine ağzımız açık bakardık o zamanlarda bu konsollar hala vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 1 Şubat 2009; 0:15:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

Başka fikri olan?

Bişi soracam yanlış anlamayın. Bu high end (Şimdilik) kartlar. 1000 liralık PS3 xbox 360 gibi konsollardan dahamı iyiler? Bu oyun konsollarına karşı kesinlikle tercih edilecek bir fiyatta gibi görünmüyorlar (Bence yani.. Ama tabi bu ekran kartları ile Full HD de oyunları görmedim onuda belirteyim) Bi aralar X1900XTX serisine ağzımız açık bakardık o zamanlarda bu konsollar hala vardı..

Fikrinize saygı duyarım ama ben konsolda oynamayı sevmiyorum. MGS ve GOW dışındada konsolda oyun oynamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

Başka fikri olan?

Ps3 fiyat olarak güzel de oyunlarında aa başarısı hayli kötü, çözünürlük yüksek olunca pek farkedilmiyor tabi. Ayrıca derinlik oldukça az ki bu bence önemli bir ayrıntı. Şuanki highend kartlar kabiliyet olarak ps3den yüksek ama Crysis gibi pcye özel oyunları çok göremiyoruz. Birde alışmışlık var, bu en önemlisi, misal ben konsollardan zevk alamıyorum, istediğim donanımı özgürce seçmek daha mantıklı geliyor.

Ayrıca hakkını verecek bir lcd tv + orjinal olması gereken oyunlar ile ps3'de fiyat olarak pek aşşağı kalmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.