Şimdi Ara

SADECE SİYAH&BEYAZ LAR :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar tebrik ederim güzel fotolar...Yaşanan tatsız olayı büyütmenin manası yok
    bence iki tarafda haklıdır, her ne kadar içki ve sigaraya karşı olsamda herkes özgürdür istediği resmi çeker yayınlar saygı duyarım.

Diğer yandan forumun kurallarında eğer içki sigara v.s zararlı içerik yasak denmişse olay şahısa karşı değildir, kuralların uygulanmasıdır bunada saygı duyarım..

Sayın PlutosDaddy olayı kişisel görmeyip yöneticinin kuralları yerine getirmesi olarak görmeniz en güzelidir lütfen forumdan ve resim göndermekten vazgeçmeyin..

Herkese iyi günler
  •  SADECE SİYAH&BEYAZ LAR :)

SADECE SİYAH&BEYAZ LAR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flywalker -- 16 Şubat 2008; 16:52:00 >

• plutosDaddy sizi ve çalışmalarınızı buraya davet ediyorum unutmayalımki fotoları burdan silmeniz önce bize verilmiş cezadır....

Haydarpaşadan trenin kalkmasına 5-10 dakika kala Cumhuriyet Ekspresi
  • Forever Phantom paylaşımın için tşk...
  • 2007 fotoğrafçılık fuarından bir kare sigma sd9 24-70(2.8)obj.paraflaş yardımı

• başlığa göre devam edersek tekrar mutlu bir adam olacağım
  • @muratacuner

son fotodaki model , fuarda millete makineleri test etsinler diye mi duruyordu ?
  • aynen öyle dostum test için daha süper ne olabilirdiki
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

@muratacuner

son fotodaki model , fuarda millete makineleri test etsinler diye mi duruyordu ?

• Eda kol olmasaymıs sanki daha güzel olurdu ben fotografının üzeride ufak bi calışma yaptım senden izinsiz umarım kızmamıssındır baktım daha iyi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Eda kol olmasaymıs sanki daha güzel olurdu ben fotografının üzeride ufak bi calışma yaptım senden izinsiz umarım kızmamıssındır baktım daha iyi duruyor

Ama fotomun konusu o sevgi,ve buna karşın atın yüzündeki ifade.

BU arada neden kızayım.Ben bir çok fotoyu,sadece PS lemek için alıyorum,PS liyorum,ve siliyorum.Dayanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Eda kol olmasaymıs sanki daha güzel olurdu ben fotografının üzeride ufak bi calışma yaptım senden izinsiz umarım kızmamıssındır baktım daha iyi duruyor

BU arada neden kızayım.Ben bir çok fotoyu,sadece PS lemek için alıyorum,PS liyorum,ve siliyorum.Dayanamıyorum

Yasasın photoshop kullanmak

• bunlarda benden..SE w810i ile çektim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Yasasın photoshop kullanmak

Oley oley oley BU arada Altuğ balıklar çok hoşuma gitti.Bi de bence tarih gösterme seçeneğini kaldır

• Evet Altuğ fotolar güzel olmuş telefonla olmasına rağmen ama tarihler görüntüyü bozuyor
  • @Eda_fb
    @Forever Phantom

yorumlarınız için teşekkürler..evet normalde bende tarih i sevmiyorum dediğiniz gibi bozuyo resmi o gün çekerken tarih koyasım geldi
  • evet telefonlar artık baya baya istepne görevi yapıyo makinesiz durumlarda
  • flaşın önüne kağıt yapıştırarak difüzör etkisi yapmaya çalıştım ama anca bu kadar oldu

• ilfod tarama...yeğenlerden bi tane şimdi 10 unda..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.