Şimdi Ara

-Sadece- SLİM PSP ler için PROGRAMLAR .:. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

heymenkilic baştan söyleyeyim psp nin versiyonunu yükseltmek riskli bir iştir brick olma ihtimali yüksek eğer bilmiyorsan hiç elleme derim 3,90 seni idare eder
  • arkadaşlar psp slim tv ye bağladığınızda

tvdeki;
    oyun
    video ,görüntü kalitesi güzel mi ps2 oranla nasıl bir görüntü kalitesi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: heymenkilic

goxel1989 bişi dicem banim slim 3.90 m33-2 nerden ve nasıl şu son 4.01 m33-2 versiyonunu çıkartıcam

veriyon yükseltmeden önce brick olma riski var psp nin ama ben daha bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

versiyon yükseltmek için psp nin menüsündeki update bölümüne gir ordan zaten otomatik olarak dark alex in sitesine bağlanıp yeni versiyonu indir sonra game menüsüne gidince orda görücen yeni versiyonu onu çalıştırcan versiyon yükseltmek için en azından %78 oranında pilinizin dolu olması lazım çalıştırdıktan sonra bazı şartlar geliyo karşınıza kabul ediyosunuz falan recovery ekranı gibi birşey çıkıyo (burasını olmayadabilir ) psp açılıp kapanıyo verdiyonunuz yükselmiş oluyo açıkçası ben dark alex in versiyonlarına güceniyorum daha hiç bir sorun çıkmadı bende

• quote:

Orjinalden alıntı: taskalp

arkadaşlar psp slim tv ye bağladığınızda

tvdeki;
    oyun

bu sorunun cevabı banada lazım arkadaşlar
  • arkadaşlar buraya eklediğiniz promessenger sanırım kullanan varmı nasıl bir program kaliteli mi yani?onun dışında önerdiğiniz msn programı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_81

quote:

Orjinalden alıntı: taskalp

arkadaşlar psp slim tv ye bağladığınızda

tvdeki;
    oyun

bu sorunun cevabı banada lazım arkadaşlar

Psp Psone ve ps2 arası bir görüntü kalitesine sahip diyebilir ama yinede güzel grafikli oyunlar falan var. Tv nizede baglı olarak görüntü kalitesi değisebilir ayrıca video lar çok güzel ve net bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

arkadaşlar buraya eklediğiniz promessenger sanırım kullanan varmı nasıl bir program kaliteli mi yani?onun dışında önerdiğiniz msn programı varmı?

aslında psp için bütün msn programlar ebuddy sitesi üzerinden çalışır programlar arasında değişen şey sadece görüntüsüdür geri kalan şeylerin hepsi aynı yani o yüzden merek etme hepsi aynı
  • sizin psp için en çok önerdiğiniz messenger programı hangisi peki?
  • güzel çalışma bayıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Fantastic91

sizin psp için en çok önerdiğiniz messenger programı hangisi peki?

açıkçası pspden msne girmek yazmak tam bir işkence o yüzden ben msn için kullanmıyorum pspyi he arada bir kim var yok diye bakmak için açıyorum okadar kullandığım program ise benim yukarıda verdiğim programlarda var bakarsanız görürsünüz
  • güzel bir konu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.