Bildirim
■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■ (28. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
-
Tebrikler -
-
-
Oncelikle tek post tek foto kuralimiz var
Omum haricinde guzel seyler cikarabilecek potansiyeliniz var.
@cortextm tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: skid_row
hocam siyah-beyaz efektini nasil bu kadar derin yapiyoruz? ctr; shift u ile yaptigimda bu derinligi veremiyorum -
Oncelikle fotograflarda belirli bir preset uygulamiyorum bolca kurcaliyorum. Bu fotograf +2 pozlamada cekilmisti, bazi alanlarda isik guclu iken bazi yerlerde zayifti. Bu sayede siyahlari daha fazla derinlestirebildim doye dusunuyorum.
Bu arada LR kullaniyorum.
-
Musaadeniz ve yanlis anlamamaniz dilegi ile bir elestiri, fotograf cok kalabalik ve karisik.. esasen vurgu ve konu nerede belli degil. Bu anlamda keskinlik, detay vs tam olsa dahi kompozisyon olmayan bir fotograf eksik kalacaktir.
Mumkun oldugu kadar sade ve gereksiz (fotografta aktarilmak istenen konu disindaki) ogelerin olmamasi anlatimi guclendirecektir.
Başta oldukça yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım. Sokak fotoğrafçılığını çok zevkle takip ediyorum, tatbik etmek konusunda ise ilk denemem. Ama sizin gibi bu konuda tecrübe edinmiş kişilerin eleştirel bakışı bana ileri ki çekimlerimde daha hassas davranmam konusunda bir ışık tutacaktır. -
Herkesin herkesten ogrenecegi bir seyler vardir. Yeni paylasimlarinizi bekliyor olacagim
Herkese iyi geceler
Yav bu konu niye hakkettiği ilgiyi görmüyor anlamıyorum.
Herkes kullandığı makine başlığında paylaşımlarını yapıyor. Halbuki burası daha fazla paylaşımın olduğu insanların daha çok faydalandığı bir konu olmalıydı. -
Abi DH genellikle insanlarin "yahu kardes ben bunu mu alayim sunu mu alayim:) sunu nasil yaparim" konseptinde bir forum oldugu icin paylasimlarin ilgi cekmemsi burada gecirdigim onca vakit sonra dogal geliyor. Zaten cogu baslikta da ikili iliskiler fotografin onune coktan gecmis bile:) hep boyle idi, bundan sonra da boyle olacaktir
Aziz, sitenin esas konu alanı teknolojik gelişmeler olduğu için banda bu tür soruların sorulmasını normal karşılıyorum zaman zaman kendim de soruyorum .
Konu fotoğraf paylaşmaksa, fotoğrafın ilgili olduğu konu en doğrusu. Madem ben sokak çekiyorum, niye sadece Nikon, Canon, Pentax yada Fuji kullananlar görsün ki, herkes baktığı bir yerde paylaşırım, daha fazla yorum alırım eksiğim yapabileceğim birşey varsa görmem kolaylaşır.
İkili ilişkiler kısmı daha farklı tabi. Güzel olmayan bir fotoğrafa tanıdık için güzel demek, fotoğrafı çekene zarar vermekten başka birşeye yaramaz. Ben fotoğrafların altına her türlü yoruma açıktır notu düşüyorum. Bu notu da sırf iş olsun diye değil gerçekten inanlar çekinmeden her türlü yorumu yapsınlar diye yazıyorum. Ne kadar çok eleştiri benim için o kadar çok gelişme demek.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X