Şimdi Ara

Sadece şu resme bakıp yorumlayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu tamam bu pozisyonda Umut'u gömmek en doğal hakkımız ama, daha 2 ay önce Umut oynasın, hani Umut nerde diye Mancini'ye sövenler ne ara bu hallere düştü ? Dün gibi hatırlıyorum "Umut kadroda yok " diyenleri, bu konudada vardır böyleleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Galatasaraylı arkadaşlar kızmasında şunu atabilecek tek forvet var Türkiyede oda Sow'dur. Sanene diyen olabilir Sow şu pozisyonlarda 5 6 gol attı şampiyonluğun mimarıdır.. Sow yerine umut olsaydı bizde belki şamp. olamazdık. İnş Sow gitmez bu sene. Haberler yapılmaya başlandı hemen. Suarez Reale Sow Liverpool'a

Sow Fenerbahçe'de en beğendiğim oyuncudur ama Türkiye'de tek forvet var dersen Drogba derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Yahu tamam bu pozisyonda Umut'u gömmek en doğal hakkımız ama, daha 2 ay önce Umut oynasın, hani Umut nerde diye Mancini'ye sövenler ne ara bu hallere düştü ? Dün gibi hatırlıyorum "Umut kadroda yok " diyenleri, bu konudada vardır böyleleri.

Hocam olay "pozisyon kaçırmak" değil,Bambaşka. Tamam her futbolcu pozisyon kaçırır,kaleciyle karşı karşıya vs normal bir durum hatta boş kale kaçırılan bile oluyor,Haliyle milletin "burak rezil bunu oynatıcağımıza yedeği oynatalım" demesi normal de umutun bu pozisyonda yaptığı kazmalıkla kaçırmakla zerre alakası yok,Olay tamamen "Gol atıp çocuğuna armağan edecek diye galatasarayın belkide ligdeki en önemli maçının kaderiyle oynamak"

Bunun hiçbir açıklaması olamaz, Kısacası demek istediğim orada berk olmasaydı bu pozisyonu kaçırdığında kazma düz oyuncu falan diyip geçerdik, ama buradaki olay tamamen bencillik,çocuğuna gol armağan etmek gibi kendinin saçma sapan bi çıkarını galatasarayın şampiyonlar ligine gitmesinden üstün görmek.

• biride demiyorki bu karambol golcüsünü kim bize kazandırdı , paragöz F T
  • quote:

Yahu tamam bu pozisyonda Umut'u gömmek en doğal hakkımız ama, daha 2 ay önce Umut oynasın, hani Umut nerde diye Mancini'ye sövenler ne ara bu hallere düştü ? Dün gibi hatırlıyorum "Umut kadroda yok " diyenleri, bu konudada vardır böyleleri.

Onlara gülüyorum bir tarafımla Bu takımda şu an için direkt oynayabilecek tek forvet Burak Yılmaz'dır. Yukarıdaki pozisyon Burak'a 100 kere gelsin. 85inde Berk'e atar. Geri kalan 15'inde ise kendisi vurmaya kalkar. Ama o pozisyon %90 golle sonuçlanır. Umut'ta bu kapasite yok. Bırak bu kapasiteyi, kapasite yok. Ben Umut'u eleştirdiğimde millet bana Juve'ye, Real'e gol attı deyip laf sokmaya kalkmıştı. Açın bakın Real'e attığı gol dışında düzgün vuruşla attığı gol var mı? Juve maçındaki şutu bile kasıtlı olarak yere çarptırılarak atılmış gol değil. Herşeyi geçtim ulan koskoca Galatasaray forveti bir sezonda tek gol atar mı ligde? Nasıl bir kazmalıktır bu? Koca sezonda tek golü var. Onunda asistini kim nasıl yapmış açıp izleyin.

• Tipik kazma Turk forveti. Burak da ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki izlememişim maçı. Bunu görseydim ana avrat söverdim heralde umuta
  • umuta iyi hoş diyorduk da adam yedek kulübesinde dura dura paslanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Burak Yılmaz'ı beğenmeyenlere bu adam müstehak işte.

Onun da bundan çok bir farkı yok hocam şimdi doğru konuşalım.
  • sonra mancini gelsinde çıldırmasın.. işte bunları daha çok göstermek lazım. sorunun hocada değilde.. ruhsuz ve bencil oyuncularda olduğunu görmemiz için. burda berk gol atsa umutu geri plana itecek. umutta bunu bildiği için atmıyor bencillik yapıyor.. bunlara berk girsin atamasın razıyım ama umut oynamasın artık. kazma çünkü.. koşuyor falan hikayesinide bırakın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Burak Yılmaz'ı beğenmeyenlere bu adam müstehak işte.

Onun da bundan çok bir farkı yok hocam şimdi doğru konuşalım.

Yok hocam ya. Şimdi Burak 1 ise Umut 0,001'dir. Burak hiç olmazsa hırslı, pozisyona girebilen, son vuruşları Umut'tan kat kat daha iyi, hatta az da olsa beynini kullanabilen adam. Umut gerçekten koskoca bir SIFIR. Son vuruş desen yok. Pas atma denen şey yok. Yahu koca Galatasaray forveti arkadaş ya. Nasıl koca sezon ligde 1-2 golde kalır. Bu nasıl bir yeteneksizliktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Onlara gülüyorum bir tarafımla Bu takımda şu an için direkt oynayabilecek tek forvet Burak Yılmaz'dır. Yukarıdaki pozisyon Burak'a 100 kere gelsin. 85inde Berk'e atar. Geri kalan 15'inde ise kendisi vurmaya kalkar. Ama o pozisyon %90 golle sonuçlanır. Umut'ta bu kapasite yok. Bırak bu kapasiteyi, kapasite yok. Ben Umut'u eleştirdiğimde millet bana Juve'ye, Real'e gol attı deyip laf sokmaya kalkmıştı. Açın bakın Real'e attığı gol dışında düzgün vuruşla attığı gol var mı? Juve maçındaki şutu bile kasıtlı olarak yere çarptırılarak atılmış gol değil. Herşeyi geçtim ulan koskoca Galatasaray forveti bir sezonda tek gol atar mı ligde? Nasıl bir kazmalıktır bu? Koca sezonda tek golü var. Onunda asistini kim nasıl yapmış açıp izleyin.

Burak olsa %90 gollle mi sonuçlanır ?

Türkiye ligininin en yeteneksiz 3 FW' sinin 2 si bizde hocam farkındamısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

Vuruş olarak değil bu yüzde. Hadi vuruş olarak olsun. Gozunu seveyim Burak orada Umut'tan çok daha iyi vuruş yapmaz mıydı? Ya da en kötü ihtimalle Berk'e attırmaz mıydı? Tıpkı bu sene Umut, Sneijder vs. veya geçen sezon Sercan'a attırdığı gibi. O pozisyon Burak'a gelse emin ol gol olma şansı yüksekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

Vuruş olarak değil bu yüzde. Hadi vuruş olarak olsun. Gozunu seveyim Burak orada Umut'tan çok daha iyi vuruş yapmaz mıydı? Ya da en kötü ihtimalle Berk'e attırmaz mıydı? Tıpkı bu sene Umut, Sneijder vs. veya geçen sezon Sercan'a attırdığı gibi. O pozisyon Burak'a gelse emin ol gol olma şansı yüksekti.

Burak'ın vuruşları herkez yapar.Aynı umut gibi vuracaktı.Gözlerini topa dikip atıyor. Pozisyonda etrafında ne olduğunun bile farkında olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

"Ben atayım, ben kahraman olayım" mode on....

Başka açıklaması yok..Bizim topçulara şu düşünceyi yerleştirmek lazım, gol atmak değil, pozisyonu hazırlayıp golü attırmaktır esas önemli olan...Burada Umut pası verse şu an herkes övgüyle bahsederdi...Ama bizim futbolcuların kafa buna basmıyor

Şahsen zaten bizim Alex'i de sırf bu özelliğinden dolayı ben çok seviyordum "futbol içi" olarak. Yani önemli olan iyi ortalar açıp, iyi paslar verip goller attırmak, asistler yapmaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.