Şimdi Ara

sadecenotebook mu pcdepomu yada ebrar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hele şükür alacağım laptopa karar verdim ama nerden almalıyım o var aklımda. Sadecenotebook var aklımda. Distribütör garantili olmalı ayrıca. Daha önceden alışveriş yapmış arkadaşlar lütfen görüşleriniz esirgemeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovoyamı karar verdiniz ?
    lenovo kasa ve servis açısından daha iyi performans verir

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z510_59_391783__notebook
  • saydığınız bütün firmalar bilindik güvenilir yerler. Fiyatı uygun olandan alın sorun yaşamazsınız.
  • Asus n550jv almaya karar verdim. Vatandan alicam galiba . Ilk başlarda net üzerinden almak istiyodum. Ama herhangi bir sorunlar karsilasirsam uğraş dur. Bide ölü piksel olayı varmış . Başımın sonradan ağrımasini istemiyorum açıkçası . 200 tl gibi bi fark ödicem ama kafam rahat olsun. Hocam ayrıca önerdiğin lenovo full hd değil aslinda güzel bir pcye benziyor. Umarım bi laptopa bu kadar para verip de pişman olmam ogrenciyz sonucta bazen abarti bir rakam odedigimi düşünüyorum ama hayırlısı. ..

• Ebrar n11 de de var
    Pcdepo iyi ama ticaret kafasi sifir bir firma
    100 lira fazla ver vatandan veya

Gelirse varsa ebrardan n11 uzerinden cek vb al derim

• bencede bizde sadece notebookdan almıştık elden de alabiliyosun istaanbuldaysan
  • Istanbuldayım ama vatan kafama yattı. Başta ucuz diye netten almak istemiştim. Ama bi sıkıntı falan çıkar uğraş dur sonradan. Vatanda biraz tuzlu olcak ama orjinal win8 kurulu olcak ram 8gb değil 12 gb ayrıca blurey de olacak ve birkaç bişey daha. Bu farkı ödeyip bunlara sahip olmak acimi azaltacaktır diye düşünüyorum. Bugün okul çıkışı yada yarın alicam şuan indirime sokmuşlar umarım bitmeden alırım.

• hayırlı olsun şimdide n
  • Valla hocam saolu dicem ama bugün vatana gittim girmeden önce netten baktım n550jvnin fiyatına o net fiyatı dediler mağazada 3.500 e satıyorlar. Mediamark a gittim en düşük fiyat oradaydı oda 3bin. Lenovo almaya karar verdim bu sefer gerçekten bu son kararim yeter artık kafam döndü. Acaba vatanda lenovo y510 varmidir sli olani yada y500 slisi . Olmadi y500 alicam gt650 li. Ugrasamam artık.

• Ben sadecenotebook'dan Lenovo Z500 aldım. Siparişi verdikten 1 gün sonra sabah 10'da kargo firması kapıdaydı. Ayrıca destekleri çok iyi. Siteye üye olup sipariş verirsen belli bi miktar puan kazanıyosun o puanlada laptop aksesuarı alabilirsin siteden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.