Bildirim
Saegate 200GB SATA NCQ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Anakart cd'sinden sata driverini diskete kopyala, sora xp kurarken disketi göster iş biter. Olmuyosa xp kurulu başka bi pc ye slave olarak bağla. Yönet ten diski biçimlendir yine olur.
-
quote:
Orjinalden alıntı: wallcry
Anakart cd'sinden sata driverini diskete kopyala, sora xp kurarken disketi göster iş biter. Olmuyosa xp kurulu başka bi pc ye slave olarak bağla. Yönet ten diski biçimlendir yine olur.
+08 -
quote:
Orjinalden alıntı: wallcry
hmm ölemiş hallettim onu da bu hdd yi biosta görmüyo... görmesi gerekir mi... silicom image sata taraması yaprken orda görüyo bitek.. -
ncq kullanmak için biostan bu hdd nin ayarlarının olduğu kısımda eğer tek hdd kullanıyorsan ahci yapacaksın raid yapmak istiyorsan çift hdd den varsa raid yap birde ahci yaptığın halde açılışta slicon image yazan kısımda hdd den hala görünmüyorsa (yani harddiskini görmüyorsa) anakarttaki sata slotunu değiştir farklı tarafa tak taki boot ta slicon image controler felan yazan yerde hard diskini görene kadar kolay gelsin -
yaw dostum sen anlamdın zaten silicon image yazan kısmda gözüküyo hdd.. biota görünmüyo... bende diyorum ki görünmesi lazım değil mi -
Bende war ben kullanıyorum.. disket sürücüm falanda yok zaten öyle bişeyde istemedi... Direk taktım çalıştı. bölümledim kullanıyorum.. Sistemim Epox 8kda3j ve Sp2 entegre -
zaten kıl işler hep beni bulur.. kimsede istemz ama bende ister terslik olcak ya.. asus a7n8x deluxe var bende de
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- ekran parlaklığı değişmiyor
- mouse tekerleği aşağı yukarı sorunu
- youtube videolar açılmıyor
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- telefon ısınması neden olur
- pc otomatik kapatma
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X