|
Bildirim
Nexus 4'den beri Nexus kullanmış en son S7'ya geçmiş biri olarak söylüyorum saf Android artık çok sıradan ve içi boş hale gelmeye başladı. Evet güncellemeler geliyor ama bence kıyaslayacak olursak hala bir İOS gibi değil. Güncellemeler dışında da pek bir esprisi kalmadı.
|
Madde madde yazılan avantajlardan bazıları şunlar,
-Diğer Android cihazlara kıyasla güncellemeleri daha hızlı şekilde alır. -Güvenlik yamaları ve güncellemeleri öncelikli olarak hızlı şekilde alır. -Yeni özelliklere hızlı şekilde sahip olur. Sanki listedeki madde sayısı arttırmak amaçlı yazılmış gibiler. ![]() |
Sıradan ve içi boş hale gelmeye başladı demişsiniz ancak zaten saf arayüzün amacı bu değil mi?
Her üretici kendi özelliklerini ekliyor ancak çoğu stabil çalışmıyor veya kullanışlı olmuyor. Google Launcher'da en azından stabil olmayan ek özellikler yok. Gelen özellik de en azından diğerlerinden daha kullanılabilir haliyle ekleniyor. Ben temiz halini daha kullanışlı buluyorum. |
Aslolan her daim performanstır. Özellikten kasıt nedir bunu anlamıyorum. Onda da WhatsApp Facebook Instagram'a giriyorsun bunda da. Ama diğerinde sistem daha kararlı çalışırken neden diğerini tercih edeyim?
|
Kim ne derse desin ben seviyorum saf androidi... HAyır diğer markalar arayüzlerini bunun üzerine kuruyorlar işte fazla fazla dediğimiz ne var ki...
galeri var ismi galeri olmadıgı için bulamıyor dosya yöneticisi var adı dosya yöneticisi olmadıgı için bulamıyor... KAmera sesi neden kapanmıyor yok yav bu telefonda sanal tus yerine sabit tus olsa daha iyi olurdu... Adam 1 senedir telefona sahip arkadaş çoklu msj nasıl atıcam diye soruyor :) Tamam bilmiyorsun da yav internetin var işte foruma girmişssin bi yaz google a ... İnsan telefon alırken nedir ne değildir onu bilecek. Saf android diyor bas bas bagırıyor yav arkadaş hiç mi merak etmiyorsun ne demek içinde ne vardır ne yoktur. Saf android temiz akça pakça eli ayagı düzgün yalan söylemez falanmı sanıyorlar acaba... E şimdi bana salak saçma uygulamalarla DOLU gelmiyor telefon ki google uygulamalarından bile bence gereksizleri var... Root at rom at launcher yükle dosya yönetici istiyorsan onu yükle galeri istiyorsan onu yükle yap Allah yap sıkıntı nerde onu anlamadım... Haaa kamera cok önemliyse pro fotografcıysan arkadaş bi zahmet fotoğraf makinası al en iyi çeken telefon adam gibi bir fotograf makinasının 1/100 ü kadar bile değil... Tabi foto dan kasıt sivilceleri yok edip dişleri beyazlatıp kırışıkları giderip sosyla meddyaya paylşaşmak vs değilse... :) |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |