Şimdi Ara

Saf golden... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ekhidna.

köpekler 4-5 aylıkken diş çıkartır, diş etlerini kaşımak için ısırırlar; diş kaşıma oyuncakları var, ya onlardan al bir tane ya da kasaptan büyük kemik kaynatıp ver, onu ısırsın; sevmek isteyen herkes eline kolonya ya da sirkeli su sürsün, tadını beğenmez zamanla ısırmayı bırakır; ipli oyuncakla çekme oyunu oynarken dikkat et, süt dişlerini fazla zorlama, zamanında önce düşmesin (bazen dişleri çiğnedikleri oyuncağın üstünde bile kalabiliyor); bol şans

valla kardeş bu kolonya yöntemini hemen denedim sonuç verdi gibi elimi ağzına alıyor bırakıyor kolonyadan tiksindi diyemi yoksa ısırasımı yok bilemedim ama iyi sonuç gibi :D kaç aylığa kadar ısırma istekleri olur peki ne zaman normale dönecek :D oyuncaklardan alacağım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: merokartal

quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

"hmm anladım hocam hayırlısı o zaman saf goldensa sevindim sağolasın.."

Bu cümleyi kuran sensin. Ayrıca saçma sapan sayılar vermen seni haklı çıkarmaz. 100 yorum nerede? Ayrıca bir bak bakalım herkes "safkan" mı demiş yoksa "kırma, melez" diyenler de olmuş mu? Görmek istediğin yorumları beyninde toplayıp, ondan sonra işine gelmeyen görüşleri hiç olmamış sayamazsın. Bunu yapıyorsan da eğer, başkalarını aksi şekilde yaftalayamazsın. Bilgimi sorgulama. Bir şeyi kaç kişinin söylediği değil, kimin söylediği önemlidir. Şimdi buna inan, ileride alırsın nasıl olsa boyunun ölçüsünü. Ukalalık yapma da sana girecek olan kapak fazla büyük olmasın.

Kardeşim 2 tane veteriner golden dedi bu bir ikincisi kaç kişiyle konuştuysam kendileri golden olduğunu söledi ben sölemeden üçüncüsü çok ünlü bir forum sitesi herkez aynı şeyi söyledi dördüncüsü sana söyleceğim sanırım polemik yaratma cabasındasın senin bundan kazancın ve mutluluğun nedir bilemiyorum beni köpeği alıp yok cins değil deyio sokağa atan insanlardan zannettin sanırım o yüzden beni tanımadan kötü yorumlar yapma istersen bu saygısızlık ve kabaca konuşmadan öteye gitmez ayıp yani doğru düzgün kelimelerle yaklaş insanlarla sokakta arkadaşınla konuşmuyorsun iyi geceler..

Önce kendi üslubuna bir çeki düzen ver, daha sonrasında başkalarına yorum yap. Başta çemkirirken, şimdi "kardeşim" diyen yine sen. Başta "safkan olmasına sevindim" derken, şimdi tam aksini söyleyen yine sen. Bana martaval okuma ve mesaj falan da alıntılama. Takıl kendi kafanda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merokartal

quote:

"hmm anladım hocam hayırlısı o zaman saf goldensa sevindim sağolasın.."

Bu cümleyi kuran sensin. Ayrıca saçma sapan sayılar vermen seni haklı çıkarmaz. 100 yorum nerede? Ayrıca bir bak bakalım herkes "safkan" mı demiş yoksa "kırma, melez" diyenler de olmuş mu? Görmek istediğin yorumları beyninde toplayıp, ondan sonra işine gelmeyen görüşleri hiç olmamış sayamazsın. Bunu yapıyorsan da eğer, başkalarını aksi şekilde yaftalayamazsın. Bilgimi sorgulama. Bir şeyi kaç kişinin söylediği değil, kimin söylediği önemlidir. Şimdi buna inan, ileride alırsın nasıl olsa boyunun ölçüsünü. Ukalalık yapma da sana girecek olan kapak fazla büyük olmasın.

Kardeşim 2 tane veteriner golden dedi bu bir ikincisi kaç kişiyle konuştuysam kendileri golden olduğunu söledi ben sölemeden üçüncüsü çok ünlü bir forum sitesi herkez aynı şeyi söyledi dördüncüsü sana söyleceğim sanırım polemik yaratma cabasındasın senin bundan kazancın ve mutluluğun nedir bilemiyorum beni köpeği alıp yok cins değil deyio sokağa atan insanlardan zannettin sanırım o yüzden beni tanımadan kötü yorumlar yapma istersen bu saygısızlık ve kabaca konuşmadan öteye gitmez ayıp yani doğru düzgün kelimelerle yaklaş insanlarla sokakta arkadaşınla konuşmuyorsun iyi geceler..

Önce kendi üslubuna bir çeki düzen ver, daha sonrasında başkalarına yorum yap. Başta çemkirirken, şimdi "kardeşim" diyen yine sen. Başta "safkan olmasına sevindim" derken, şimdi tam aksini söyleyen yine sen. Bana martaval okuma ve mesaj falan da alıntılama. Takıl kendi kafanda.

Sen kendi üslubuna bak önce daha fazla tartışmayacağım senle hadi kardeşim işine bak artık ilginç bir insansın iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.