Şimdi Ara

Safari'de Flash desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyn85

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

çalışıp çalışmadığını başka hangi sitede anlarız ? facebook da zaten sorun yok ki bir şekilde izliyoruz

hurriyet mesela,haberturk mesela..

oradaki videolardan mı ? ana sayfadaki ana haberlerden mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyn85

quote:

çalışıp çalışmadığını başka hangi sitede anlarız ? facebook da zaten sorun yok ki bir şekilde izliyoruz

hurriyet mesela,haberturk mesela..

oradaki videolardan mı ? ana sayfadaki ana haberlerden mi ?

oradaki videolardan tabiki..Her sitede ki video yu izleyemeyebiliyoruz fakat bir çok sitede işe yarıyor.Jb siz iler için fena bir destek degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyn85 -- 1 Aralık 2010; 12:52:04 >
  • Ben frash video açmıyor diye biliyorum.
  • farkinda olmadan HTML5 videolarini izliyor olmayasiniz? bi bookmark kaydederek flash icerigi oynatacagini sanmiyorum.. deneyen arkadaslar donanimhaber'in tam surum sayfasina girip reklamlarin calisip calismadigini soyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrdy

farkinda olmadan HTML5 videolarini izliyor olmayasiniz? bi bookmark kaydederek flash icerigi oynatacagini sanmiyorum.. deneyen arkadaslar donanimhaber'in tam surum sayfasina girip reklamlarin calisip calismadigini soyleyebilir mi?

kaydettiğiniz bookmark bir javascript çalıştırıyor ve videoların YouTube programında açılmasını sağlıyor. Tam olarak yaptıgı budur.
    Tam sürümde reklamların çalışacagını sanmıyorum.
    kolay gelsin.
  • youtube.comdaki videolarda açılmıyor .bu yöntemle açabilirmiyiz?
  • Frash benim cihazımda(iPod Touch 4g) yüklü videolarda da açacak gibi görünüyor ama basınca beyaz ekran çıkıp kalıyor, iPhone versiyonu bulunan sitelerde o videoları da Frash olarak gösteriyor izlenebilecek video'yu da izletmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

youtube.comdaki videolarda açılmıyor .bu yöntemle açabilirmiyiz?

mobile.youtube haliyle açılıyor,zaten açıyordu..
    youtube.com açmıyor,malesef..
  • forumlarda veye facebook paylaşılan youtube videolarına tıkladığımızda direk kendi kendi uygulumasına atıyor youtube.
    ama youtube.comdan girdiğimizde izleyemiyoruz videoları.
    youtube un uygulamasıda bazı şeyleri bulamıyor.
    bu olayın çözümünü bilen varmı?nasıl izleriz?
    ekleme:facebook, habertürk ve hürriyetteki videolar zaten açılıyor.bu uygulamayla ilave olarak neler açılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 1 Aralık 2010; 17:56:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.