Bildirim
safari ilk açılıştaki apple vs kisayollar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yer imleri>Favoriler sekmesi altından istediğiniz web sayfasını ekleyebilirsiniz. -
Gizli mod açıksa kapat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi favarilerimi yer imlerimi ben ekleyebiliyorumda işte o ilk açılışta kendinden olan apple falan kısayolları yok neyse çokta sorun değil -
Arkadaşım madem sorun değil neden konu açıpta yardım istiyorsun?
Şaka mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi oku belki başkası için faydalı olacaktır.
Hocam valla siz öyle diyince emin olmama rağmen tekrar denedim herhangi bir siteyi favorilere ekleyince boş bir safari sekmesinde en üstte favoriler gözüküyor.
İsterseniz ayarlar>safari>genel>favoriler sekmesini bir kontrol edin. Favorilerde tik olması gerekiyor. -
Aynı sorun bendede var.Çözebilen varmı.Yukardaki öneriler çözüm olmadı.
Eğer açık sekmeler var ise safari en son hangi sekmede kaldıysa onda açılıyor bendede öyle ama şarjı bitirip uzun süre takmayınca fark ettimki galiba belleği siliyor ve safariyi açınca o dediğin ekran geliyor abim. Yardımcı olamadım özür dilerim
Cihazı sıfırladım çözüldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X