Şimdi Ara

SAFRANBOLU BEDELLİ ASKERLİK HAKKINDA BİLGİLER (125. JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
20.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

herhangi bir sorun olmaz hocam ben de son gün katılmıstım hatta bzim boluge o gün 8 kişi katıldıgı için elbise filan alırken sıra beklemedik

• aprun A kullanıcısına yanıt

cok gec kalmamanızı tavsiye ederim ben öglen civarı dısarda yemek yeyip öyle katılmıstım biz de gece yarısı katılanlar bile vardı

• terhis olduktan sonra safranbolu askerlik tecrübelerinizi konuya yazarsanız çok sevinirim, şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

@kmlgrsl @aprun

• kmlgrsl K kullanıcısına yanıt

Hocam aynı tarihte gidiyoruz, ben de Safranbolu'ya gidiyorum.

• Selamlar, ben de 10 Aralık'ta gidiyorum. Önceden bir haberleşip tanışsak mı gitmeden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu çanta arama acaba cihazdan mı geçirelerek aranıyor xray ile? yoksa asker kendisimi kontrol ediyor?

• çantaları hem elle hem de xrayla arıyorlar hocam

• Merhaba yemin töreni saat kaçta başladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevketbahadır S kullanıcısına yanıt

merhaba hocam tören öğle civarı başlıyor

• aralık 2022de gidenlerden duyduguma göre 2023 yılında safranboluya bedelli asker alınmayacakmış. bu sene sadece uzman yetiştireceklermiş. tabi bu durum bundan sonra safranboluya hiç bedelli alınmayacagı anlamına gelmiyor. benle benden önceki bedelli grubu arasında yanlış hatırlamıyorsam 3 sene vardı. yine benzer bir durum olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.