Şimdi Ara

Sağ analog takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ps4 pro 1 yıldır kullanıyorum. Fps oyunlarında farkettim, ekran sık sık sola doğru kaymaya başladı. Sağ analog bozulmuş. Toz falan denilmiş, üfledim, süpürgeyle çektim, kısa süre düzelip tekrarlıyor.
    Bu durumu garantiyle çözen oldu mu? Kaç gün soruyor? Ya da başka bir çözüm bilen var mı?

Ps1, 2,3,4 kullandım, ilk defa böyle bir şey gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçini aç hocam analoğu tinerle daha sonra kurut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna benzer bir sorun yaşamıştım. PS4 Pro'nun içinden çıkan DS4'ün L3 tuşu tutukluk yapıyordu. Bazen oyun içerisinde karakter hiç ilerlemiyordu bazen ilerleken duruyordu bazende hızlı gittiğim halde yavaşlıyordu. Ürünü analog tutukluk yapıyor diye not düşüp, sorunumu belirten birkaç video da çekip servise verdim. 2 Hafta içinde değişim yapıldı. Sizde bu şekilde servise verin mutlaka değişim yapacaklardır.

Bu konuda da yazmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/dualshock-vs-dualshock-v2--122938371-3#-1
  • DS4 ün içini aç yağsız kontak spreyini sağ analog mekanik kısma sık. Taş gibi olur. 3.5 yıldır kullandığım kolun sol analoğunda bahsettiğiniz problem vardı bu yöntem ile hallettim. Yağsız kontak spreyi olacak. Elektronik devre temizliğinde kullanılır.
  • Vidaları biraz zedeledim ama içini açamadım, garanti kabul eder inşallah. Olmadı ince işe girişecem artık. Öneriler için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.