arkadaşlar benim işyerinde çalıştığım pc de ikitane sorun oluştu yardımedebilirseniz sevinirim;
birincisi outlook da göndereceğim mesaja bir resim eklemek istediğimde insertfile (ekle) ile girip masaüstünde bu resmin dosyasını tıklayınca açmıyor ancak sağ tıklarsam üstte seç onun altında aç seçenekleri görünüyor yani aç ve seç yer değiştirmiş ama işin garibi bu olay sadece başka bir programın içinden girip masaüstündeki dosyayı tıklayınca oluyor masaüstündeki aynı resim dosyasına doğrudan tıklayınca açılıyor yani burda aç üstte seç altta aynı olay mesela bir resmi scan alıp scan in içinden bu dosyaya kaydetmek istediğimdede oluyor kayıt yapmak istediğim dosya tıklayınca değil sağ tıklayıp aç seçtiğimde açılıyor
ikincisi ise daha önce pc de kayıtlı resim dosyalarını açıp görünümden küçük resimler seçeneğini seçince bütün resimler küçük kare içinde görünürlerdi şimdi ise küçük resimleri seçtiğimde sadece simgeler kare şeklini alıyor ama resimler yine görünmüyor
bu iki sorunun çözümünü bilen arkadaşlardan yardım ricaediyorum ayrıca sistem win2000pro