Şimdi Ara

Sağ tıkta çıkan çince yazılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara her hangi bir şey indirmedim/yüklemedim ve ertesi gün açtığımda bu sorunla karşılaştım arkadaşlar.

Virüs programı olarak emsisoft kullanıyorum. Taradım ve bir tane trojan buldu ve sildi ama sorun halen devam ediyordu. Ardından malwarebytes ile taradım bir torjan daha buldu ve sildi, sonraki taradıklarım da temiz çıktı fakat sorun halen devam ediyor. Sistemde yavaşlama veya herhangi bir soruna neden olmuyor bu. Sadece masaüstünde sağ tık yaptığım zaman çıkıyor. Gerçekten anlam veremedim nedir nereden gelmiştir. Farklı bir program var mı diyerek kontrol ettim yalnız farklı bir programda kurulu değil.

Sağ tıkta çıkan çince yazılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Ekim 2017; 23:27:48 >

• İobit uninstaller indrin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Denedim ama sonuç aynı.
  • çok etkilemeyecekse sistem geri yüklemeyi bi dene derim
  • osmanturan kullanıcısına yanıt
    İlgi için teşekkürler hocam. Az önce bunu da denedim yine olmadı.
    Bir süre böyle kalsın bakalım şimdilik bir zararı yok
  • Malwarebytes ile normal tarama değil derin tarama yapın. O da çözüm olmazsa Gridinsoft Anti-Malware ile derin tarama yapıp deneyin. Benzer çince yapışan bu sağ tık kısayolunu bu iki programla silen arkadaşlar olmuş. Ancak derin tarama yaparak çözmüşler. Normal tarama da sorun çıkmadı ama derin tarama yapınca bulup sildi yazmışlar. Bu şekilde bi deneyebilirsiniz.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Tam programı çalıştırmak üzereydim ki sorun kendiliğinden çözüldü, birden normale döndü. Programı çalıştırmam yetti sanırım teşekkürler hocam
    Şaka bir yana, gerçekten tuhaf bir durum ama tabii yinede tarama yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vurma, korkut !! Demişler .. :) Geçmiş olsun. Sistem taramasını her ihtimale karşı ihmal etmeyin.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
  • bence boşvermeyin. Arkada program çalışıyor olabilir, yavaşlamalar olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.