Şimdi Ara

sağ tuş olmuyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bir web sayfasından bilgi alıp kopyalamak istiyorum ama sayfanın üstünde sağ tuş çalışmıyor ki kopyalamada yapalım.. nasıl yaparım bilen varmı.. bilgiler acil lazım..
    şimdiden teşekür ederim..

• WEB SİTESİ ONA GÖRE DİZAYN EDİLMİŞTİR KOPYALAMA YAPAMASSIN..
  • explorer ın edit(düzenle) menüsünde view source (kaynagı görüntüle) ye basıp sitenin içerigine erişebilirsin ya da sayfada kopyalamak istedigin metni seçip klavyedeki menü tuşunu kullanabilirsn.. genelde ctrl nin yanında oluyor ama değişik klavyelerde farklı olabilir...

Ama kopyalama yapmadan önce bi düşün neden izin verilmedigini bence..
  • ALMAK İSTEDİĞİN BİR FOTOĞRAFSA "PRİNT SCREEN" TUŞUNU KULLAN.
    BEN "THE SUN" GAZETESİNDEN BU ŞEKİLDE FOTO İNDİRİYORUM.
    AMA YAZIYSA BİLMİYORUM BAŞKA Bİ YÖNTEM VARMI AMA ŞUNU DENEYEBİLİRSİN. Bİ PROGRAM VAR ADI AKIMA GELMEDİ. BİR FOTOĞRAFTAKİ BÜTÜN YAZILARI AYIKLIYOR. TXT DOSYASINA ATIYOR. EĞER BULABİLİRSEN BU PROGRAM İŞ GÖRÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Push The Tempo -- 28 Kasım 2005, 21:42:08 >
  • bilgiyi almaya çalıştığınız siteyi verirseniz bi deneme yapayım...
  • Bir çözüm de benden, srip32 denilen programı kullanarak, sayfayı komple resim formatında alabilirsin...
  • bi çözümde benden siteye gir.dosya farklı kaydet de sonra götür word de aç böylece hem düzenleyebilir hemde istediğin resmi çıkartıp istediğin resmi ekleyebilirsin sonra dosyayı kaydet
  • CTRL+C, CTRL+V dene
  • bak güsel kardeşim kopyalama işin ya internet explorer özellikli diildir yada kopyalacağın dosyayı mause bir ker seçili yap ce kısayol tuşlarıyla yani ctrl+c koya sonra kopyalayacağın yere ctrl+v yap kopyalama yaparsın buda olmadımı en kesin ve çözüm yolu görünüm menüsünden araç çubuklarından özelleştir seçeneğine gir ve sol tarafta seçeneklerde kopyala seçeneğini eklede internet sayfanın görev çubuğuna simgesi gelsin olmazsa işini öle gör canım kardeşim
  • hocam print screen yap. ya da bu işi yapan prg lar onu kullan. sonra yazarsın
  • eğer mouse u sağ tıkladığında uyarı mesajı veriyosa şunu dene, mouse u sağ tıkla, sağ tuş basılıyken çıkan uyarı mesajına space yada enter tuşuyla onayla. daha sonra sağ tuşu bırakırsan menü açılır. çoğu sitede işe yarıyo bi dene istersen.
  • kaynağı görüntüleden alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

CTRL+C, CTRL+V dene

Bu yöntemin sağ tuşun kullanılamadığı bazı program ve web sayfalarında işe yaradığını bizzat gördüm. Bence de denemekte yarar var.
  • firefox kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR sinaxx

bak güsel kardeşim kopyalama işin ya internet explorer özellikli diildir yada kopyalacağın dosyayı mause bir ker seçili yap ce kısayol tuşlarıyla yani ctrl+c koya sonra kopyalayacağın yere ctrl+v yap kopyalama yaparsın buda olmadımı en kesin ve çözüm yolu görünüm menüsünden araç çubuklarından özelleştir seçeneğine gir ve sol tarafta seçeneklerde kopyala seçeneğini eklede internet sayfanın görev çubuğuna simgesi gelsin olmazsa işini öle gör canım kardeşim

nasıl internet explorer özelliği değil?? siteyi derleyen adam isterse yazılara kopyalanma özelliği vermez.saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ya.

Çözüm olarak ctrl+a ile hepsini seç.ctrl+c ile kopyala sonra istediği yere yapıştır.olmadı görünüm>kaynak dan ulaşabiliyorsan ordanda alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.