Şimdi Ara

SAG TUŞ YENİLE YAPARKEN EKRANDA BEYAZ ÇİZGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM PC DE MASAÜSTÜNDE SAG TUŞ YENİLE YAPARKEN EKRANDA BEYAZ ÇİZGİ ÇIKIYOR SANİYELİK BİRŞET AKLA GELEN HERŞEYİ YAPTIM ACABA SORUN NE OLABİLİR?

• Sorun nasıl birşey ss koyarsan daha iyi yardımcı oluruz.
  • ARKADAŞIM SANİYELİK BİR ŞEY HEMEN KAYBOLUYOR HANİ YENİLE YAPARKEN MASAÜSTÜNDEKİ KISAYOLLAR DİRİLMİŞ GİBİ OLUYO YA O ANDA ÇİZGİ GEÇİP GİDİYOR
  • Arkadaşm aynen bendede var o sorun kafayı ymek üzereym. yenile yaptığında ince beyaz bişey anlık gözüküp kayboluyor. bende her şeyi denedim olmadı. eğer bulduysan bi çözümünü yardım edersen iyi olur iyi akşamlar :)
  • konu güncel olsun bende de aynı sorun var acaba yardım edecek biri varmı ? benm aklımda ekran kartı var ama tam bilmiorm :S
  • çözümünü buLdum. eğer masaüstü arka planda bi resim varsa onu kaldırım Özelliklerden None u işaretleyin masaüstü arka plannda hiç bir resim vb. olmasn. sorun çözülüyor.
  • windows 7 kullanıyorsanız sağ tıkla (çizgiye takılmayın tıklayın :D) kişiselleştir oradan temanızı değiştirin kullandığınız temadan başka bir tema olsun da sonra alt taraftaki slayt gosterısını de kapatın 30 dakika 20 dakika 10 saniye yazan taraf oranın yanındaki tik işaretini kaldırın uygula deyin bilgisayarı yeniden başlatın işlem tamam
  • Sorun bende de olmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.