Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
11
Favori
107.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir arkadaşım kullanmadığı için cihazı bana verdi.

Bir sorunum var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayar orijinal XP 'ye sahip.Driverları da yüklü,kontrol ettim.Yalnız wireless ı açıp,arattığımda çoğu ağı görmüyor.
    Mesela denemek için android telefonumdan paylaştığım ağı görüyor.Bizim evin ve pek çok komşununkini görmüyor.

Sizce yapabileceğim en azından deneyebileceğim bir şey var mı?

Teşekkürler.
  • uyguna bırakan varsa düşünebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusAlaf

Merhabalar,
    Bir arkadaşım kullanmadığı için cihazı bana verdi.

Bir sorunum var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayar orijinal XP 'ye sahip.Driverları da yüklü,kontrol ettim.Yalnız wireless ı açıp,arattığımda çoğu ağı görmüyor.
    Mesela denemek için android telefonumdan paylaştığım ağı görüyor.Bizim evin ve pek çok komşununkini görmüyor.

Sizce yapabileceğim en azından deneyebileceğim bir şey var mı?

Teşekkürler.

Modem arayüzünden WiFi channel ayarını 6 veya 11 yapın. Duruma göre uygun kanalı deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz. Başka bir sebep gelmedi şuan aklıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 buçuk yıllık maceramız windows 10 ile yeni denizlere yelken açabilir mi ne dersiniz? Bildiginiz gibi 512mb ramli cihazlari da destekliyor. Windows 10 çıktıktan sonra pc kurtlarının yardımlarını bekliyoruz

• 512 minumum sistem gereksinimi?
  • merhaba arkadaşlar elinde sagem spiganın ilk hal imajı olan var mı ?
    veya ilk haline en yakın versiyonu
    teşekkürler
  • sagem spiga arıyorum tercihen sıfır ancak ikinci elde düşünülür pm atabilirsiniz
  • arkadaşlar elinde çalışır xp yedeği olan var mı ?
  • Benimde klavyem bozuldu varsa elinde olan pm lütfen
  • bir sorum var arkadaşlar, vaio p serisinin 2. neslinden var elimde ama youtube videolarında kasıyor. windows 7 ile geldi ve o şekilde duruyor. atom Z540, 2gb ram, 64gb ssd ve intel gma 500 var. sizin cihazlarda video oynatması nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde olan var mı, niyetine girdim

Dip not: İşletim sistemini filan ben kurarım, alet ve pili sağlam olsun yeter bana
  • herkes arıyor satan yok
  • evet güzel hazırlanmış teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

evet güzel hazırlanmış teşekkürler

http://m.banggood.com/GPD-XD-32GB-RK3288-Quad-Core-5-Inch-Android4_4-Tablet-GamePad-Blue-p-986635.html

Bu olur cepte taşınabilir cihaz

• sagem spiga driverleri nerede bulabilirim birde cihazım güvenli modda kaldı xp ekranını göremiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar sizlere
  • ismail0720 İ kullanıcısına yanıt
    Hala lazım mı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet kardeşim yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım saygılar..
  • arkadaşlar ben yeniyim ben sagem spigayı istedim kutuyu açtım açma ve kapatma tuşuna bastım açıldı ve sonrada karşımawww.ami.com diye bir ekran çıktı f1 f2 falan diyordu basıyordum açılmıyordu nedeni nedir yardım edermsniz n eolur
  • Parça olarak kullanmalık arızalı spiga varsa alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.