Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
107.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende az önce aradım bulunduğum ilçeye gelmiş saat 17 den sonra grtireceklermiş.be saat 16 da işe gideceğim.hayırlısı olsun.
  • ürün 30 dk önce geldi bataryayı taktım aleti açtım bios ekranında kaldı f1 ve f2 durumu yani f1'e bastım setup'a girmiyor f2'ye bastım xp açılmıyor anlamadım ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Gri bi doblo getirdi,ambalajda narpost yaziodu.dedigim gibi fazla bakamadim

hayırlı olsun @hayabusaaa @sendomi

sanırım siz 21 de siparis vermistiniz ? ;)

bugun 27 sinde elinize ulasmıs, =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 27 Aralık 2011; 11:12:29 >
  • Sorunlarla başlayacağız gibi o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

ürün 30 dk önce geldi bataryayı taktım aleti açtım bios ekranında kaldı f1 ve f2 durumu yani f1'e bastım setup'a girmiyor f2'ye bastım xp açılmıyor anlamadım ne iş

quote:

ürün 30 dk önce geldi bataryayı taktım aleti açtım bios ekranında kaldı f1 ve f2 durumu yani f1'e bastım setup'a girmiyor f2'ye bastım xp açılmıyor anlamadım ne iş

açılışta Sol alttaki Fn tuşuna basılı tutup f2 ye bas. F tuşları Fn ile aktif hale geliyor
  • Benim Cihazımda Geldi.. Biraz kurcaladım cihaz güzel hoş da ekran ufak yaw.. gözüm zor görüyor.. :) İsteyen biri olursa yollayabilirim.. (Satabilirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

Benim Cihazımda Geldi.. Biraz kurcaladım cihaz güzel hoş da ekran ufak yaw.. gözüm zor görüyor.. :) İsteyen biri olursa yollayabilirim.. (Satabilirim)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52447491

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52447491&p=1#52447491

-------
    Alıntı
    -------

SAGEM SPIGA XP NETBOOK 315 Gram! ÇİZİKSİZ KUTUSUNDA FULL FATURALI

Vodafone dan alınmış az kullanılmış problemsiz hiçbir yıpranma emaresi olmayan mükemmel bir netbook. Dünyanın en küçük netbook u! Yalnızca 315 Gram!

Kontratsız Sıfır fiyatı 1.085 TL dir.

PAZARLIKSIZ NAKİT FİYAT 650 TL dir.

Microsoft Bluetooth mouse hediyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 27 Aralık 2011; 11:27:53 >

• pm atabilirmisiniz kayabrt
  • umarım ki herkesler memnun kalır
  • benim cihaz da on dakika önce geldi, kutusu mühürlü, garanti belgesi, faturası hepsi içinde ulaştı, cihazı açıp tipine baktım ama pilini vs takıp kurcalama imkanım pek olmadı.

şimdiye kadar yorumum gayet kaliteli olduğu yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

benim cihaz da on dakika önce geldi, kutusu mühürlü, garanti belgesi, faturası hepsi içinde ulaştı, cihazı açıp tipine baktım ama pilini vs takıp kurcalama imkanım pek olmadı.

imaj cdsi driver cdsi gibi birşey varmıydı hocam içerikte?
  • işyerinde 5 kişi aldı daha ses seda yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

benim cihaz da on dakika önce geldi, kutusu mühürlü, garanti belgesi, faturası hepsi içinde ulaştı, cihazı açıp tipine baktım ama pilini vs takıp kurcalama imkanım pek olmadı.

imaj cdsi driver cdsi gibi birşey varmıydı hocam içerikte?

o kadarına bakamadım henüz iş yerinde olduğum için kurcalayamıyorum, öğle arasında bakmaya çalışırım. En üstte cihaz duruyordu ona baktım biraz malzeme kalitesi olarak güzel.

• Arkadaslar kutu icerigini yazarsaniz merakimizi gidermis oluruz.
  • cihazı gelen arkasdaşlarımız kutu içeriği hakkında bilgiler verebilir mi acaba?
  • bu nedir arkadas, cihazi gelenler kutuyu acmaya bile mesgul :D
  • Cihazı aldığı fiyata satmak isteyen var mı acaba ???
  • Hey maşallah, cihazlar gelmeye başladı hepimize bana daha bişi gelmedi,

Meşgul arkadaşlar aman cihaza dalıp işinizden olmayın
  • 230 tl ye kadar satan varsa talip olabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altcha

quote:

quote:

açılışta Sol alttaki Fn tuşuna basılı tutup f2 ye bas. F tuşları Fn ile aktif hale geliyor

sağol kardeşim,3 gündür tadilattıyız kafa bir milyon resmen,hiç aklıma bile gelmedi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.