Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

Olmaz garanti ediyorum :) Nisanda gelebilirim belki benim arkadaşı çok aksattım mecbur gelmem lazım :) Ayara gerek yok bende ayar sağlam :D

Ok. sen bilirsin sıkıntı yok istersen ayar haber et gelince ayar işi bile olmasa beklerim misafirim ol
  • Değerli Test Kullanıcımız,

28.03.2013 Perşembe günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85a)

Ver. 1.6.85a YAZILIMI iLE EKLENEN/DÜZELTİLEN ÖZELLİKLER:

- Uzun süre kutunun açık bir şekilde kullanılmasında nadiren oluşan yavaş tepkime ile ilgili performanssal iyileştirmeler yapıldı

- Şimdiki ve sonraki program bilgisi program bilgi çubuğuna eklendi

- IQ Portal içinden oynatılan içeriklerin yüklenme ve oynatılma perfomansı iyileştirildi, buffer alanı arttırıldı

- IQ Portalde bazı kilitlenme problemleri düzeltildi

- Önerilenler ve IQ Portal menüsünde poster yüklememe hatası giderildi

- Önerilenler menüsünde bazen hatalı çalışan kayıt ve etiketleme özelliği düzeltildi

- IQ Portal’de içeriklere “Son İzleme Tarih” bilgisi eklendi

- Kutunun HDD’ine uydu sinyali üzerinden yüklenen içerikleri belirtmek için özel bir ikon, internet üzerinden izlenebilecek olan içeriklere hem özel bir ikon hemde internet bağlantı bilgi mesajı eklendi

- Kutunun HDD’ine uydu sinyali üzerinde yüklenen VOD içeriklere “Kaldığım Yerden Başlat” özelliği eklendi

- Çok nadiren karşılaşılan canlı yayın sesinin IQ Portal’de içerik izlerken duyulma problemi giderildi

- Ön panelde yer alan internet bağlantısının aktif olduğunu gösteren ETH ledinin bazı durumlarda yanıp sönmesi yada hiç yanmama problemi giderildi

- İçerik oynatma durumunda “Stop” tuşuna ek olarak Ch+, Ch- tuşu ilede canlı yayına geçebilme imkanı sağlandı.

- Kanal ve tema filtreleme menülerinde güncelleme yapıldı

- HDD kullanım oranı barı kayıtlar menüsüne eklendi

- Kumandada yer alan “Kayıtlar” tuşuna 2 kez basılması halinde “Planlanmış Kayıtlar” menüsünün açılması sağlandı

- Sıklık kullanılarak yapılan kayıtların durdurulmak istendiğinde, tümü içinmi yoksa o andaki kayıt için mi uygulanmak istendiği sorgusu eklendi

- Youtube videoların geç yüklenme problemi giderildi

- Kanal kurulumunda kurulum yapılan toplam kanal sayı bilgisi eklendi.

- Yazılım yükleme tarih bilgi hatası düzeltildi

- Rehber’de grafiksel birkaç güncelleme yapıldı

- Yukarıda özellik hata düzeltmelerinin dışında yaklaşık 20’ye ufak geliştirmeler eklendi ve hatalar çözüldü

Ver. 1.6.85a YAZILIMI iLE EKLENEN ÖZELLİKLER (Önümüzdeki hafta içinde yapılacak servis güncellenmesi ile birlikte aktiflenecek):

- IQ Portal’e Kirala İzle menü seçeneği eklendi

- IQ Portal’de yer alan Dizilerin bölümlerinin listelenme mantığı dikey liste görünümünde olacak şekilde değiştirildi. Dizileri belirtmek için özel bir ikon eklendi

Ver. 1.6.85a YAZILIMINDA BiLiNEN HATALAR

- IQ Portal’de dizi olan bir içeriğin detayına girilip geri gelinmek istendiğinde kutunun mor ekranda kalması ve geri tuşuna tekrar basılması durumunda canlı yayına dönme problemi (Önümüzdeki hafta içinde yapılacak servis güncellenmesi ile birlikte düzelecek)

- Arka planda kayıt varken IQ Portal’de içerik izlerken nadiren oluşan kilitlenme problemi

kullanıcılara gelmemiş olabilir. Test grubuna geliyor.
  • Paylaşımın için teşekkürler güsel gelişmeler ama bide şu plus mağdurlarını kökünden ÇÖZÜM üretseler hacı iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 28 Mart 2013; 17:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Paylaşımın için teşekkürler güsel gelişmeler ama bide şu plus mağdurlarını kökünden ÇÖZÜM üretseler hacı iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Değerli Test Kullanıcımız,

28.03.2013 Perşembe günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı. (yazılım sürümü: v1.6.85a)

Ver. 1.6.85a YAZILIMI iLE EKLENEN/DÜZELTİLEN ÖZELLİKLER:

- Uzun süre kutunun açık bir şekilde kullanılmasında nadiren oluşan yavaş tepkime ile ilgili performanssal iyileştirmeler yapıldı

- Şimdiki ve sonraki program bilgisi program bilgi çubuğuna eklendi

- IQ Portal içinden oynatılan içeriklerin yüklenme ve oynatılma perfomansı iyileştirildi, buffer alanı arttırıldı

- IQ Portalde bazı kilitlenme problemleri düzeltildi

- Önerilenler ve IQ Portal menüsünde poster yüklememe hatası giderildi

- Önerilenler menüsünde bazen hatalı çalışan kayıt ve etiketleme özelliği düzeltildi

- IQ Portal’de içeriklere “Son İzleme Tarih” bilgisi eklendi

- Kutunun HDD’ine uydu sinyali üzerinden yüklenen içerikleri belirtmek için özel bir ikon, internet üzerinden izlenebilecek olan içeriklere hem özel bir ikon hemde internet bağlantı bilgi mesajı eklendi

- Kutunun HDD’ine uydu sinyali üzerinde yüklenen VOD içeriklere “Kaldığım Yerden Başlat” özelliği eklendi

- Çok nadiren karşılaşılan canlı yayın sesinin IQ Portal’de içerik izlerken duyulma problemi giderildi

- Ön panelde yer alan internet bağlantısının aktif olduğunu gösteren ETH ledinin bazı durumlarda yanıp sönmesi yada hiç yanmama problemi giderildi

- İçerik oynatma durumunda “Stop” tuşuna ek olarak Ch+, Ch- tuşu ilede canlı yayına geçebilme imkanı sağlandı.

- Kanal ve tema filtreleme menülerinde güncelleme yapıldı

- HDD kullanım oranı barı kayıtlar menüsüne eklendi

- Kumandada yer alan “Kayıtlar” tuşuna 2 kez basılması halinde “Planlanmış Kayıtlar” menüsünün açılması sağlandı

- Sıklık kullanılarak yapılan kayıtların durdurulmak istendiğinde, tümü içinmi yoksa o andaki kayıt için mi uygulanmak istendiği sorgusu eklendi

- Youtube videoların geç yüklenme problemi giderildi

- Kanal kurulumunda kurulum yapılan toplam kanal sayı bilgisi eklendi.

- Yazılım yükleme tarih bilgi hatası düzeltildi

- Rehber’de grafiksel birkaç güncelleme yapıldı

- Yukarıda özellik hata düzeltmelerinin dışında yaklaşık 20’ye ufak geliştirmeler eklendi ve hatalar çözüldü

Ver. 1.6.85a YAZILIMI iLE EKLENEN ÖZELLİKLER (Önümüzdeki hafta içinde yapılacak servis güncellenmesi ile birlikte aktiflenecek):

- IQ Portal’e Kirala İzle menü seçeneği eklendi

- IQ Portal’de yer alan Dizilerin bölümlerinin listelenme mantığı dikey liste görünümünde olacak şekilde değiştirildi. Dizileri belirtmek için özel bir ikon eklendi

Ver. 1.6.85a YAZILIMINDA BiLiNEN HATALAR

- IQ Portal’de dizi olan bir içeriğin detayına girilip geri gelinmek istendiğinde kutunun mor ekranda kalması ve geri tuşuna tekrar basılması durumunda canlı yayına dönme problemi (Önümüzdeki hafta içinde yapılacak servis güncellenmesi ile birlikte düzelecek)

- Arka planda kayıt varken IQ Portal’de içerik izlerken nadiren oluşan kilitlenme problemi

kullanıcılara gelmemiş olabilir. Test grubuna geliyor.

Aha bunlar çok ama çok iyi olmuş. Hemen hemen tüm eksik gördüklerimi toparlıyorlar demek ki.

Bekleyelim görelim...
  • Bu değişiklikler 9503 içinde geçerli mi? Dün güncelleme yaptı bende de yazılımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Paylaşımın için teşekkürler güsel gelişmeler ama bide şu plus mağdurlarını kökünden ÇÖZÜM üretseler hacı iyi olur

bir de benden
  • Bende Plus kullanıcısıyım IQ Plus isteyince Tüm 1 senelik ücretsiz plus hakkım gidiyormuş birde üstüne para alıyorlarmış 14.90 mı ne internet olursa 11.90 falan dedi ama ben kabul etmedim. Şikayet yazdım ama adamlar inatçı olmaz diyorlar illa o parayı alacaz diyorlar bende istemedim kapattım olayı. İlerde kampanya yaparlarsa alırız yoksa kalsın napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

Bende Plus kullanıcısıyım IQ Plus isteyince Tüm 1 senelik ücretsiz plus hakkım gidiyormuş birde üstüne para alıyorlarmış 14.90 mı ne internet olursa 11.90 falan dedi ama ben kabul etmedim. Şikayet yazdım ama adamlar inatçı olmaz diyorlar illa o parayı alacaz diyorlar bende istemedim kapattım olayı. İlerde kampanya yaparlarsa alırız yoksa kalsın napalım.

biraz önce ben de aradım.

şu anda 11.90 ödüyorum plus için, eğer IQ uyumlu plus kutu verirlerse ayda 3 lira fark verecekmişim, bir de kutu değişimi olduğu için 25 tl aktivasyon bedeli alınacakmış.
    neyi aktive ediyorsunuz zaten paketler açık, teknik servis parası ise ben gidip serviste değişim yaparım dedim.

Israrla servis parası değil aktivasyon parası dedi, ben de istemiyorum o halde dedim.
    Ayrıca bu arama esnasında bana 2 ay önce hediye ettikleri ve defalarca sormama rağmen 2 Nisandan önce iptal ederseniz katiyyen ücret ödemeyeceksiniz dedikleri Salon üyeliğini iptal ettirmek istedim. Başka birime aktardılar.

Orada ki eleman da bunun bana yılsonuna kadar tanımlandığı için iptal edersem 2 aylık bedel olarak 15,9 X 2 = 31,8 TL ödemem gerektiğini söyleyince kan beynime sıçradı resmen. "Açın konuşma kayıtlarını dinleyin, ilk arayan personelinize 4-5 defa sordum, hiç bir şekilde ücretlendirme olmayacak dedi, kaç yıllık müşterinizi yanıltmaya utanmıyor musunuz" dedim.

Kayıt açıyorum dedi, " o kaydı ayın 2 sine kadar sonuçlandırın ki Nisan faturasında o ücreti görmeyeyim, görürsem nitelikli dolandırıcık suçlamasıyla savcılığa gideceğim" dedim.

Bakalım ne olacak, ne güzel hizmet anlayışları var :)
  • Arkadaşlar
    IQ Terar izle seç izle Öğlen açılıyordu şimdi açılmıyor.?
    Birde 2 gündür Digiturk'te Trtr Çocuk 160. Kanalda Çıkmıyor Yerine Başka kanal görünüyor sizdede öylemi 2gündür mecbur dsmart açmak zorunda kalıyom.
    Yardım lütfen... Kolay kurulum yaptım 2kez yok yayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 31 Mart 2013; 22:18:37 >
  • quote:

Arkadaşlar
    Birde 2 gündür Digiturk'te Trtr Çocuk 160. Kanalda Çıkmıyor Yerine Başka kanal görünüyor sizdede öylemi 2gündür mecbur dsmart açmak zorunda kalıyom.

Teknik servisi arayın derim.

Bu arada, fişten bir kere çıkarın sonra tekrar takın. Belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

quote:

Arkadaşlar

Çok teşekkür ederim cevabın için diğer arkadaşlar bi cvp bile yazmadı sağolsunlar bu arada IQ portal oldu dün kendi başına
    Şimdide 160 Trt Çocuk hala yok fiş çekip takayım akşam bazende yayında lig tv donmalar oluyor önceki PLUS kutumda böyle
    Hiç olmazdı vallahi tamam kanalları geç açıyordu ama donma yoktu.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar

Çok teşekkür ederim cevabın için diğer arkadaşlar bi cvp bile yazmadı sağolsunlar bu arada IQ portal oldu dün kendi başına
    Şimdide 160 Trt Çocuk hala yok fiş çekip takayım akşam bazende yayında lig tv donmalar oluyor önceki PLUS kutumda böyle

Rica ederim hocam. Bir ara bende de vardı kanal eksiklikleri.

Standby'da bırak. Dün misal gece 3'te uyanıktım, bir anda cihaz, Standby konumundan dL konumuna geçip güncelleme yaptı :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar

Standby'da bırak. Dün misal gece 3'te uyanıktım, bir anda cihaz, Standby konumundan dL konumuna geçip güncelleme yaptı :)

Benim tüm cihazlar standby konumunda dsmart-digiturk-ps3-led tv hepsi o konumda ama 3gündür 160. kanal yok ondan
    Dsmart ile trt çocuk pepee izliyos mecbur fiş çekip 30sn. bekleyip akşam deniyeceğim. inşallah düzelir.!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar

Benim tüm cihazlar standby konumunda dsmart-digiturk-ps3-led tv hepsi o konumda ama 3gündür 160. kanal yok ondan
    Dsmart ile trt çocuk pepee izliyos mecbur fiş çekip 30sn. bekleyip akşam deniyeceğim. inşallah düzelir.!

Eğer düzelmezse bir daha kolay kurulum yapın. Baktınız yine düzelmedi dijital kartınızı çıkarıp tekrar takın.

sistemi kapatıp tekrar deneyin.

Yine mi olmadı 473 73 73'e veryansın edin. :)

Kolay gelsin...

• Arkadaşlar, konu biraz uzamış ve detaylanmış. Takdir edersiniz ki her şeyi okumanın imkanı yok.
    Özetle, Digiturk'ün en iyi cihazı bu gibi duruyor, ücreti problem olmayacaksa, alınacak en iyi receiver bu mudur değil midir?
    Bana bir yardım eli uzatırsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignorant

Arkadaşlar, konu biraz uzamış ve detaylanmış. Takdir edersiniz ki her şeyi okumanın imkanı yok.
    Özetle, Digiturk'ün en iyi cihazı bu gibi duruyor, ücreti problem olmayacaksa, alınacak en iyi receiver bu mudur değil midir?
    Bana bir yardım eli uzatırsanız çok sevinirim.

Evet digiturk'ün en iyi seri cihazlarından birisi ama bi kaç eksiği var tabi zamanla düzeltiyorlar yeni formatlarla tavsiye ederim.
    Ben 2yıl Plus kutu kullanan biri olarak seriliği iyi kanal geçişi konusunda ama MENÜ hızı 2 cihazdada aynı 2+ Normal Plustan
    1-500gb Sata Hdd 2-Digiturk Plus IQ portal Başka zaten Kaydetme durdurma geri sarma hepsi aynı Kısaca;
    Plus mı.? Plus IQ derseniz bu iyi digiturk kutular arasında..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 3 Nisan 2013; 0:44:45 >
  • kanal eksikliği mdu 4 ten mdu 5 çıktı çıkacak onla çözülecek. dagilabiliriz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak bu cihazın tuhaf bir salaklığı var.

Maalesef IQ uygulamaları bazen cihazı hang edebiliyor. Yani takılıp kalabiliyor.
  • quote:

Ancak bu cihazın tuhaf bir salaklığı var.

Maalesef IQ uygulamaları bazen cihazı hang edebiliyor. Yani takılıp kalabiliyor.

Evet bazen KOPMALARDA oluyor ETH. ışığı yanmıyor kafasına göre yanıyor zamanla düzelir inşallah.?
    Birde dün oldu sizin söylediklerinizi yaptım teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.