Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Digiturk plus kullanıyorum

Forumu okuduğumda biraz zamanın gerisinde kaldığımı anladım

En iyi görüntüyü sorunsuz olarak hangi sistem ile saglarım

Tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beta34

Merhaba

Tşk

Full hd tv de kullaniyorsaniz hdmi kablo ile baglayip. Goruntu ayarlarindan 1080p yi secmeniz gerekmekte. 1080i default olarak geliyor onu 1080p yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Merhaba

Tşk

Full hd tv de kullaniyorsaniz hdmi kablo ile baglayip. Goruntu ayarlarindan 1080p yi secmeniz gerekmekte. 1080i default olarak geliyor onu 1080p yapabilirsiniz.

Merhaba,

Sorum eksik olduğu için yanlış anlaşıldı sanırım.

Sagecom digiturk plus iq daha iyimidir o anlamda sordum.

İlgin için tşk.
  • quote:

quote:

Merhaba

Tşk

720p çıkıyor.

1080p çıkmıyor. 1080i var.

Tv full hd
  • selam arkadaşlar.yıllar önce dg üyesiyken kızıp iptal ettirmniştim.çarşamba itibari ile cera uydu cihazım arızalanınca yeniden üye olup dg bağlattım .cihaz olarakta 9103 hd bağladılar.fakat dakika 1 gol bir bugün hd çıkışı arızalandı ve scarttan izlemeye başladık.gelip cihaz değişimi yapacaklar.fakat tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmı vestel filan istemiyorum .9502-9503 yada 9103 hangisini taktırayım ? .
  • ben yazımı yazıp tamam tuşuna basmayı unutmuşum .ve bu esnada da dg den gelip cihaz değişimini yaptılar .ve 9503 taktılar.fakat oda ne .cihazın ses çıkışı ile benim ses sistemim birbirine uyum sağlamadı.(saervis öle dedi.)sesi kıssamda açsam da hiç etkilemiyor.tek düzeyde çıkıyordu.neyse çift kumanda ile uğraşamam diye tekrar 9103 taktılar .ama daha evraklar imzalanırken tekrar hdmi çıkışı yandı .ve sacrttan izlemeye başladık.geç oldu artık yarın devam edelim diye gittiler.6 sene tek sorunsuz crea kullandım ama 3 günde 4 cihaz değişti nasıl olacak bilmiyorum.açıkcası görüntüsünden de o kadar memnun olmamıştım .crea daha nett ve güzeldi.şimdi ben ne yapacağım .acaba 12 tl kira parası ile plus a mı girsem .plus cihazı (Sagem Digiturk Plus)okuduğum kadarı ile daha net miş hem ses hem de görüntü olarak.gerekirse ıq olmadan alsak verirlermi kayıtla bir işimiz yok nede olsa.duruma bir el atıverirseniz sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 23 Ağustos 2013; 15:34:00 >
  • Bende mi bir gariplik var, yurdum insanında mı ?
    Yorum yapan herkes bilgi/beceri/merak/teknoloji seviyelerini de mi yazsa ?
    Hiç kimseyi yermek değil amacım, bu nedenle isimler ve mesajların bir kısmı yok... peşpeşe gelen 3 mesajın bir kısmı aşağıda... Aynı yazılımı kullanan aynı kutularda bu kadar fark olabilir mi ? buradaki yorumlar "bunun rengini beğendim, bunun boncukları güzel" değil ki ?
    kim yazıyor bu mesajları, sagemi kötülemeye çalışan diğer firma elemanları mı , dsmartlılar mı?

quote:

Pace cihazdan sonra getirilen ıq plus cihazdan memnun değilim,tüm kanallarda yayın esnasında takılmalar olmakta,sinyal seviyesi vs.. kontrolleri yapıldı her şey normal.Ayrıca görüntü kalitesi bile pace cihaza göre daha kötü

quote:

Bende hiç takılma yok. Ayrıca görüntü Pace'den kat kat güzel.

quote:

valla bende takılma filan yok ama görüntü dediğiniz gibi paceden kötü bende biraz bekliyorum olmadı pace cihaza tekrar geri dönüş yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbaris -- 23 Ağustos 2013; 20:18:00 >
  • Merhaba.
    Tuplu tv kullaniyorum. Mecburen scartla bagliyorum.
    Gecen sezon 9103 ile izlemistim. Yayin cok netti.
    Bu sezon bazi ozellikleri icin Sagemcom +plus i tercih ettim.
    Yayinlar sanki duraksamali oynuyor.Maclarda felan daha cok belli oluyor.Adam sanki agir cekimde kosoyor. Ayrica maclarda saha icindeki cizgiler hizli mac akisinda titriyor,kiriliyor. Kanalin hd sini acarsam bu daha fazla.Sd sinde az ama bariz belli oluyor. Neredeyse goruntu ayarlarindaki butun ayarlari kurcaladim.Duzelmedi. Eski hd alicida boyle bir sorun yoktu. Nasil duzeltebilirim.
    Ayrica eski alici ile Turksat kurulumu yapinca bazi kanallari izliyebiliyorduk. Bu cihazda Turksat in adi dahi yok. Ekletme sansimiz olnazmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 24 Ağustos 2013; 17:53:30 >
  • Merhaba;
    Bu cihazda zaman öteleme yaptığımızda örneğim maç seyrediyoruzZaman öteleme yaptık. Kanal değiştirme tuşuyla anında canlı yayın saatine hemen geçiyor. Hiç bir uyarı vermiyor. Haliyle maçın sonucunu görünce insanında geri sarıp seyredesi kalmıyor.
    Yada zaman öteleme yapıp durtduğumuzda başka kanala geçip tekrar geri geldiğimizde(yada başka kanalı kaydetmeye başladığınız da yine canlı yayın deyip aktif yayına geçiyor veya zaman ötelemede durdurup portaldan bir yere baktığınızda geri geldiğinizde canlı yayın deyip aktif yayına geçiyor.

Birde bu cihazda hdd devamlı çalışıyor. Standby da bile çalışyor. Cihazı kapatma diye bir seçenekte yok. Haliyle cihazı direk fişten çekiyoruz.Bu şekilde belli zamna sonra hdd zarar görür.

Tester kullanıcıları bu sorunları arge ye iletebilirler mi ?
  • Merhabalar,
    Ben 9503 ün tüm özelliklerini kullanıyorum, acaba bu cihazın seyrederken başka kanal kaydetme dışında başka ne gibi farkları var?
  • Yeni abonelik icin aradim. 15 lira istediler aylik bu kutu icin extradan... Yerel bayii bulup ondan mi isteseydim acaba? Sonucta yeni abonelik yaptiracagim. Yerel bayi komisyon falan aliyordur abone buldugu icin.

• CRT Tv lerde görüntü çok kötü. Donuk donuk gidiyor görüntü. Led Tv de ise görüntü güzel. Ama Crt için bir çözüm olmalı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mto

CRT Tv lerde görüntü çok kötü. Donuk donuk gidiyor görüntü. Led Tv de ise görüntü güzel. Ama Crt için bir çözüm olmalı ...

Eger CRT tuplu televizyon kullaniyorsan cozunurluk ayarlarini 576i, 576p olarak degistir hocam. Goruntu daha akici ve net olabilir ancak menuler HD oldugundan menu gorsel kalitesi dusebilir.
  • arkadaşlar bu cihaza 9504 veya 9103 receverden geçen varmı görüntü olarak aralarında fark varmı yorumlarınıza göre bu cihaza geçicem müşteri hizmetlerini aradım benden aylık 11,99 tl istediler vermeye değermi
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba

Tşk

720p çıkıyor.

1080p çıkmıyor. 1080i var.

Tv full hd

merhaba....
    benim cihazda da sadece 1080i cikiyor...
    cihazin modeli 9504 hd

• quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: mto

CRT Tv lerde görüntü çok kötü. Donuk donuk gidiyor görüntü. Led Tv de ise görüntü güzel. Ama Crt için bir çözüm olmalı ...

Eger CRT tuplu televizyon kullaniyorsan cozunurluk ayarlarini 576i, 576p olarak degistir hocam. Goruntu daha akici ve net olabilir ancak menuler HD oldugundan menu gorsel kalitesi dusebilir.

Denedim hocam maalesef değişmiyor. Ayarlardan veya mavi tuşla 576i, 576p yapıyorum ama tekrar baktığımda değişmemiş oluyor. Orjinal ile doğal arasında değişiklik yapabiliyorum. Bu ikisinin de görüntüsü akıcı değil.
  • Arkadaşlar Pace Digiturk Plus receiver ımı geri verip IQ isteyeceğim. En son güncellemelerle hangi cihazı istememi önerirsiniz? Sagemcom mu yoksa 9504 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar Pace Digiturk Plus receiver ımı geri verip IQ isteyeceğim. En son güncellemelerle hangi cihazı istememi önerirsiniz? Sagemcom mu yoksa 9504 mü?

hocam kesinlikle sagemcom yalnız aylık 11,99 tl kira bedeli istiyorlar 9504 ben kullanıyorum hiçte memnun değilim bende arayış içindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar Pace Digiturk Plus receiver ımı geri verip IQ isteyeceğim. En son güncellemelerle hangi cihazı istememi önerirsiniz? Sagemcom mu yoksa 9504 mü?

hocam kesinlikle sagemcom yalnız aylık 11,99 tl kira bedeli istiyorlar 9504 ben kullanıyorum hiçte memnun değilim bende arayış içindeyim

Ben zaten plus için kira ödüyorum. Siz neden değiştirmiyorsunuz?
  • Arkadaşlar SAGEMCOM IQ kutu eski PACE plus kutudan daha mı iyi? Youtube da IQ incelemelerinde kanal geçişleri oldukça yavaş görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.