Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ok
  • Bugün servisten geldiler bu gri ekran sorunu için sıfır hiç açılmamış bi cihaz taktılar ve kartı değiştirdiler bakalım akşam kayseri trabzon maçında ne olucak.
    bu arada yıllardır memmun olduğum diginin müşteri hizmetleri acınıcak hale gelmiş bu sene dün sabah kayıt açtırdım bugün akşam oldu daha arıycaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 23 Eylül 2013; 15:55:42 >
  • Bu arada bir not daha var. Son üç gündür disk inanılmaz gürültülü çalışmaya başladı. Muhtemelen bu kutunun yükünü kaldırmayacak disk. Diski çıkarıp yerine adam gibi bir disk takmayı ya da iki usb'den birini disk takmayı planlıyorum
  • Arkadaşlar bu akşamda history.hd ile birkaç kanal kayboldu görüntü kalitesi.de düştü bu cihaza nazar Değdi galiba goruntudeki keskinlik gitti yerine sisli bir görüntü geldi başımıza iş aldık galiba bu cihazı almakla hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseri ts maçında bırakın gri ekranı kod bile çıkmadı.Kart ve cihaz değişti öğlen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxynote_41

İyi akşamlar,

Plus sahipleri için net bir sonuca varamadım.

Pace satın almıştım, Altech kullanıyorum.

Plus IQ ya geçince ücret ödeyecek miyim? (Kutu benim , herhangi bir taahhütüm de yok)

(Digivip üyesiyim ama bir şey değiştiriyor mu bilmiyorum)

Teşekkür ederim.

Aynı durum bende de var,bilgisi olan iletirse sevinirim.

Su an plus kutuyu önceden satın aldıgım icin sadece hd yayın bedeli ödüyorum 5tl,eger bu plus iq kutudan istersem fiyat farkı olur mu?
  • plus kullanıyorsan plus ıq için fark yok tek şart internetin cihaza bağlı olması diğer türlü ekstra ücret alınıyor diye biliyorum ben en azından böyle almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

plus kullanıyorsan plus ıq için fark yok tek şart internetin cihaza bağlı olması diğer türlü ekstra ücret alınıyor diye biliyorum ben en azından böyle almıştım

Teşekkür ederim, o zaman sorun yok.
  • Yemek tarifi gibi uygulamalar bana eklenmiyor. Cihaz sürekli standbyda. Sizce nedendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gri ekran olayı devam ediyormu benim cihaz değişti bir sorun kalmadı yanlız dikkatimi çeken birşey oldu gelen cihazlar sıfır değil kullanılmış cihazlar
  • Bende yayınla donma buzlanma problemi yaşıyordum bana da 9102 HD kutusu vermişler eski kutum 9504 Humax'dı.Sizce bu iki kutudan hangisi daha iyidir.Bu verdiklerinin ekstra özelliği ya da eksisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

arkadaşlar gri ekran olayı devam ediyormu benim cihaz değişti bir sorun kalmadı yanlız dikkatimi çeken birşey oldu gelen cihazlar sıfır değil kullanılmış cihazlar

3 maçtır ekrana kod bile gelmiyor bende . ben özellikle kart ve cihazı değiştirirken koruma jelatini bile sökülmemiş cihaz istedim hala fabrika kokusu üstünde ilk gelen cihaz bendede öyledi.
  • Arkadaşlar,

Pace plus decoder i verip Sagemcom IQ almamı önerir misiniz? Sagemcomlarda pace teki gibi aynı anda çift kayıt da oluyormuş. Görüşlerinizi acilen bekliyorum. Çünkü Pace kumandamın çoğu tuşu çok zor basıyor :) 25 TL ye kumanda almaktansa IQ mu alsam diyorum...
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Sorman hata beklemen hata
    Şuan digitürk ün en iyi cihazıdır
    Kesinlikle alınmalıdır.
    Hele hele internet sınırsızsa ıQ uygulamadan yararlanmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Sorman hata beklemen hata
    Şuan digitürk ün en iyi cihazıdır
    Kesinlikle alınmalıdır.
    Hele hele internet sınırsızsa ıQ uygulamadan yararlanmalısın.

Öncelikle teşekkürler. Birazdan MH yi arayıp talepte bulunacağım. Bu sagemcom cihazların PACE gibi dahili harddiski var mı? Internet sitesinde harici bir hdd bağlamanız gerekmektedir yazıyor. Buna ek olarak Sagemcom cihazın önerdiğiniz bir model numarası var mı?
    Seri derken zaten tek cihaz var Sagemcom plus IQ demeniz yeterli.
    Harddisk harici takılıyor cihaza yeri var servis ayarlar.
    Ha mdu 5 lnb de taksınlar stabil olması için

• Lene kullanıcısına yanıt
    Bende içeride bir odada da Digiturk var (Normal kutu giriş paketi). Bu söylediğiniz mdu 5 lnb çift odayı destekliyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 29 Eylül 2013; 17:57:59 >
    Tam bilgim yok ama mdu5 lnb tek çıkıştır.
    Başka cihazlara bağlanmaz.

• quote:

arkadaşlar gri ekran olayı devam ediyormu benim cihaz değişti bir sorun kalmadı yanlız dikkatimi çeken birşey oldu gelen cihazlar sıfır değil kullanılmış cihazlar

Ben ilettim sorunu. Sorun zaten kutusal değildi. Yazılımsal. Yakında yeni yazılımla çözerler. Şifre ekranı ile bir problem gibi idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Ben ilettim sorunu. Sorun zaten kutusal değildi. Yazılımsal. Yakında yeni yazılımla çözerler. Şifre ekranı ile bir problem gibi idi.

hocam çok sağol bir sorun kalmadı şu anda gayet satabil
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.