Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
31
Favori
242.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son yazilimda baya sorun halledilmis. yakinda bizede yuklenir.
    ya ben bir sey soracam vodda 1 flim yuklenmis bana 2gundur gece gunduz acik.
    peki sizde vod icerik cokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    bende de şu an 5 tane film var.. daha fazla olmalı diye düşünüyorum..
  • Arkadaşlar az önce cihazı teslim edip Üyeliğimi İptal ettirdim :(
    Evde Huzur olmayınca Dt olmasınında anlamı olmuyor..
    Neyse size iyi seyirler..Dilerim.
  • Yine Ne oldu Lene Sende Girip Çıkıyon Digiturk'ten Bi Karar ver valla Dsmart'tan girip çıkan kartilkisi gibi oldun
    Geçen Yaz Mevsimindede Girip çıktınız herhalde Plus IQ'dan neyse herşeyin hayırlısı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 8 Ekim 2013; 16:05:16 >
  • kartilkisinin çıkma nedeni başka hocam tamamen sansürden kaynaklı , lene bazı özel nedenlerden dolayı ayrıldı sanırım
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Ya sorma evdekiler kafamın tası attırdılar neymiş efendim kanal taşıma yokmuş.
    Ben hangi kanalı nasıl bulacağım dün gece yarısına kadar ikna etmeye çalıştım
    Anlamıyorlar ne yapıyım ya al git götür ber istemezük deyip durdular.
    Ne yapıyım emir büyük yerden.
    Allah tan dsmartın modülü var istedikleri gibi sıralayıp izliyorlar. Onun için laf söylemiyorlar yani bir bakıma mutlular.
    Ama dt yi bir türlü sevmemediler sevdiremedik.
    Durum bu maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ya sorma evdekiler kafamın tası attırdılar neymiş efendim kanal taşıma yokmuş.
    Ben hangi kanalı nasıl bulacağım dün gece yarısına kadar ikna etmeye çalıştım
    Anlamıyorlar ne yapıyım ya al git götür ber istemezük deyip durdular.
    Ne yapıyım emir büyük yerden.
    Allah tan dsmartın modülü var istedikleri gibi sıralayıp izliyorlar. Onun için laf söylemiyorlar yani bir bakıma mutlular.
    Ama dt yi bir türlü sevmemediler sevdiremedik.
    Durum bu maalesef

hocam kızma aynı dertler bizdede var Allahtan ikinci bir recever var sabah çıkarken onu açıyorum fazla sesleri çıkmıyor yalnız bu iptal size maliyetli olacak geçen sene benimde bir aylık digi maceram olmuştu kızdım geri verdim vermez olaydım bana 100 tl mal oldu neyse hayırlısı bizden yardımlarını ve tecrübelerini esirgeme
  • Sıfır maliyet ücret çıkmayacak. (Mhz söyledi)
    Zaten 3 gün kullandım.
    7 içinde cayma hakkım var.
    Çanak zaten benim vardı.
    Kurulum olmadı.
    Daha giden yaz aynı durumda geri vermiştim ve ücret çıkmadı.
    Bu arada cihaz ile ilgili duyum bilgi alırsam yazarım sorun değil buralardayım.

• quote:

Sıfır maliyet ücret çıkmayacak. (Mhz söyledi)
    Zaten 3 gün kullandım.
    7 içinde cayma hakkım var.
    Çanak zaten benim vardı.
    Kurulum olmadı.
    Daha giden yaz aynı durumda geri vermiştim ve ücret çıkmadı.
    Bu arada cihaz ile ilgili duyum bilgi alırsam yazarım sorun değil buralardayım.

inşallah
  • yeni yazılım normal kullanıcılara ne zaman yüklenecek bilgisi olan var mı? bu geniş epg iyice can sıkıyor, bir 9dk görünen kayıtlarda istediğin dakikaya atlayamıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

yeni yazılım normal kullanıcılara ne zaman yüklenecek bilgisi olan var mı? bu geniş epg iyice can sıkıyor, bir 9dk görünen kayıtlarda istediğin dakikaya atlayamıyorsun...

aynı sorun bende de var, arkadaş 9 dakika kayıtmı olur..
  • Son birkaç gündür şöyle bir sorun yaşıyorum: Kutu uzunca bir sure Standby'da kaldıysa (örneğin geceleri) kutuyu açtığımda HDMI'dan TV'ye görüntü vermiyor. Kutu üzerinde kanal numarası falan yazıyor, kumandadaki +/- ile ön paneldeki kanal numarası da değişiyor, yani kutu sorunsuz açılmış gibi fakat görüntü veremiyor. Elektriğini keserek reboot ettiğimde sorun düzeliyor, görüntü gelmeye başlıyor. Yazılım 2.1.9 Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar ben eski plus kullanıyorum sorduğum bayide bu cihazdan yok nasıl temin edebilirim.

Bir de 16mb hızında sınırsız internetim var adil kullanım kotası 50 gb bu ig denilen şey internetimi sömürür mü? Hızında azalma olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p01nt5h0t P kullanıcısına yanıt
    Cihazı vermeden önce bir çok kez test ettim. Bende böyle bir sorun olmadı hdm1de.
    Yani bende cihaz vod içerik yüklenmesi için hiç kapatmadım gece gündüz.
    Böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    Belki faydası olur Hdmı kablosuna değiştiriniz .

Hatta genel merkezi arayın ve teknik servise bağlanın size en güncel yazılımı yüklesinler.
    Şuan test yazılımı sadece test üyelerde var ama sorununuza göre yükleme yaparlar.
    Bu gibi benzer sorunları arayarak çözenler var başka forumlarda okudum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 13 Ekim 2013; 23:12:45 >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Siz genel merkezi arayınız. Onlar bayiye gönderirler. Talepte bulununuz.
    Diğer sorunuzda IQ portal için hızınız gayet yeterli.
    Hatta akn 3 megabitte bile sorun olmaz.
    Hepsi test edilmiştir. Kullanabilirsiniz.

• quote:

Siz genel merkezi arayınız. Onlar bayiye gönderirler. Talepte bulununuz.
    Diğer sorunuzda IQ portal için hızınız gayet yeterli.
    Hatta akn 3 megabitte bile sorun olmaz.
    Hepsi test edilmiştir. Kullanabilirsiniz.

Hocam ne kadar kota yiyor bu?

Bir de ben film falan indiriyorum hızımi ne kadar etkiler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Kota yer özellikle HD içerikler sömürür resmen.
    Hem ıQ içerik izleme üstüne Flim indirmek etkiliyebilir. Test etmedim ama denemek lazım.

• quote:

Kota yer özellikle HD içerikler sömürür resmen.
    Hem ıQ içerik izleme üstüne Flim indirmek etkiliyebilir. Test etmedim ama denemek lazım.

bizzat test etmiş biri olarak söylüyorum 2 HD film seyrettim 2.39 GB gitti ortalama internet fiber 50 MB limitsiza ma adil kullanımdan sonra 3.5 MB şu zamana kadarda hiç takılmadım AKK'ye:)
  • arkadaşlar son zamanlarda iq'dan film izlemek işkence haline döndü, hep takılıyor, hep duraksıyor, ya da ilerlemiyor, hadi internet hızım yavaş diyorum, hız testi yapıyorum, 12-13 mbit internet hızı alıyorum, internette herşey hızlı, diğer sitelerde videolar hiç takılmadan duraksamadan jilet gibi izliyorum, bilgisayarda, tablette, cepten. Hadi kutuda sorun var diyelim, bilgisayardan dilediğin yerde uygulamasından aynı filmi, ya da diziyi izlemek istiyorum, aynı televizyondaki gibi takılıp duruyor, ya da hiç ilerlemiyor.
    Müşteri hizmetlerini aradım, karşıma çıkan dangalak temsilciye, tane tane anlatıyorum sorunu, internette sorun yok hızım da gayet iyi, ama dizileri filmleri izleyemiyorum, sorun sizin bu iq serverlerinizden kaynaklı diyorum. Ama kime anlatıyorsun, hala yok internet hızınızı kontrol edin, yok servelerdesorun varsa da ben yardımcı olamam gibi tırı vırı anlatıyorlar... Özellikle digiturk müşteri hizmetleri tam bir öküz, tam bir kazma, hiç birşeyden haberleri yok, bırakın pek bilgi sahibi de değiller.
  • yeni yazılım çok kötü devamlı kayıtlarda kitleniyor cihaz. İlettim sorunu. Sabırsızlanmayın gelmiyor diye gelmesin bence.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.