Şimdi Ara

sağlam adamı olan resmini koysun en güzelcharı seçelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Rotarmist_TR

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

quote:

Forumda bi akıllı adam yok artislik olsun diye şuraya car koyuyolar adamın 1 sorusu olunca adamı dışlıyosunuz..Saçma topic diyosunuz sanki bu topic çok düzgün bu adamın kaç topici war bakarmısınız?adam 5 topici birlikte idare ediyo kimse laf sölemiyo... Millet artislik peşinde bana koral öğretme peşinde bırakın bu ayakları yav.

bak kardeşim..
    bna kural öğretme diyorsun ama kuralları bilmiyorsun...
    topici beğenmiyorsan şikayet et butonunu kullanır,çeneni kapar oturursun vede topicin silinmesini beklersin..

sende tartışma ortamı arıyosun galiba yazıklar olsun ya gerçekten yazıklar olsun!!!Şikayet çoktan edildi zaten merak etme şu adamın kaç topici war bakarmısın 25.Haziran.2006 Üstelik seninle tartışacak halim yok.....Bence sizler biraz şu sanal dünyadan kopun Cidden kötü olmuşunuz..Bir kişiyle tartışalım kavga edelim diye uğraşıyosunuz!!!!!!!

Adamın açtığı tüm topicler işe yarar tamam mı..Madem şikayet ettin,sus ve yerine otur..Mert kardeşiminde dediği gibi,haklıysan konunun kapanmasını bekle..!!

Yeter!!

Tebrikler yarbay oldun Biraz daha hakaret et bakalım sen kim oluyorsunda bana yerine otur diyorsun.. önemli olan topic bumu:ARkadaşlar maneste nickimi ne koyayım?önemlimi
    Şu topic 10larca war önemli ve yararlı bir topicmi bu
    Clan bug konusunda bişey diyemiycem o önemli olabilir
    Ayrıca seni tekrar tebrik ediyorum başarılar post kasmaya devam et dün binbaşıydın bugün yarbay

karışmayayım diyordum ama adama post kasıosun diyosunda senin yaptığın ne oluo acaba?

• beyler bakın tartışıosunuz sonra olur olmaz kurallara aykırı laflar söleyip ceza alınca yok şaka olsun die söledim gereksiz adam varken ceza aldık falan oluo bu herkes için geçerlidir resm koycaklar koysun koymak istemeyen boşa yorum yapmasın şimdilik konuyu ellemiorum ama bu tartışma uzarsa konuyu incelemeye alıcam

şimdilik bu konuyla idare edin ilerde char tanıtımları die bi üst konu düşünüoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

quote:

Forumda bi akıllı adam yok artislik olsun diye şuraya car koyuyolar adamın 1 sorusu olunca adamı dışlıyosunuz..Saçma topic diyosunuz sanki bu topic çok düzgün bu adamın kaç topici war bakarmısınız?adam 5 topici birlikte idare ediyo kimse laf sölemiyo... Millet artislik peşinde bana koral öğretme peşinde bırakın bu ayakları yav.

bak kardeşim..
    bna kural öğretme diyorsun ama kuralları bilmiyorsun...
    topici beğenmiyorsan şikayet et butonunu kullanır,çeneni kapar oturursun vede topicin silinmesini beklersin..

sende tartışma ortamı arıyosun galiba yazıklar olsun ya gerçekten yazıklar olsun!!!Şikayet çoktan edildi zaten merak etme şu adamın kaç topici war bakarmısın 25.Haziran.2006 Üstelik seninle tartışacak halim yok.....Bence sizler biraz şu sanal dünyadan kopun Cidden kötü olmuşunuz..Bir kişiyle tartışalım kavga edelim diye uğraşıyosunuz!!!!!!!

Adamın açtığı tüm topicler işe yarar tamam mı..Madem şikayet ettin,sus ve yerine otur..Mert kardeşiminde dediği gibi,haklıysan konunun kapanmasını bekle..!!

Yeter!!

Tebrikler yarbay oldun Biraz daha hakaret et bakalım sen kim oluyorsunda bana yerine otur diyorsun.. önemli olan topic bumu:ARkadaşlar maneste nickimi ne koyayım?önemlimi
    Şu topic 10larca war önemli ve yararlı bir topicmi bu
    Clan bug konusunda bişey diyemiycem o önemli olabilir
    Ayrıca seni tekrar tebrik ediyorum başarılar post kasmaya devam et dün binbaşıydın bugün yarbay

karışmayayım diyordum ama adama post kasıosun diyosunda senin yaptığın ne oluo acaba?

sence karma derdinde olan benmiyim yoksa kendini bilmez iki gençmi???ER olmuşum nolmuş ONBAŞI v.s olmuşum nolmuş şurda iki konu anlayalım bişeyler öğrenelim diyoruz adamların yaptığına bakarmısın Sende biraz Düşün!!!!

• kasmıorm cz bowl dönüom :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

beyler bakın tartışıosunuz sonra olur olmaz kurallara aykırı laflar söleyip ceza alınca yok şaka olsun die söledim gereksiz adam varken ceza aldık falan oluo bu herkes için geçerlidir resm koycaklar koysun koymak istemeyen boşa yorum yapmasın şimdilik konuyu ellemiorum ama bu tartışma uzarsa konuyu incelemeye alıcam

şimdilik bu konuyla idare edin ilerde char tanıtımları die bi üst konu düşünüoruz

Peki Teşekkür Ederim ama hakkımda hakaret eden şu 2 kişiyede bi uyarı gelmesi gerekmezmi acaba?
    Çocuk sanıp laf atıyolar

• quote:

beyler bakın tartışıosunuz sonra olur olmaz kurallara aykırı laflar söleyip ceza alınca yok şaka olsun die söledim gereksiz adam varken ceza aldık falan oluo bu herkes için geçerlidir resm koycaklar koysun koymak istemeyen boşa yorum yapmasın şimdilik konuyu ellemiorum ama bu tartışma uzarsa konuyu incelemeye alıcam

bunun anlaşılması için tekrarlamam mı gerekio

• tamam herkes tartışmayı bıraksın charlara odaklanalım sizde koyun resimlerinizi arkadaşlar ben koydum ama kaçıranlar için bir daha koyayım işte buyrunhttp://www.albumcan.com/zozerk/0.album
  • quote:

quote:

Peki Teşekkür Ederim ama hakkımda hakaret eden şu 2 kişiyede bi uyarı gelmesi gerekmezmi acaba?
    Çocuk sanıp laf atıyolar

genel olarak söledim zaten onu genel bi uyarıkonu uzarsa gereken kişiler ceza alıcak

• quote:

Katılıyorum CRAZY sana...Resim koymak isteyen Koysun İnş yakında Öyle bir üst Konu açılır...Güzel Topic OLur...

• quote:

quote:

quote:

Çocuk sanıp laf atıyolar

genel olarak söledim zaten onu genel bi uyarıkonu uzarsa gereken kişiler ceza alıcak

Peki Sağolun Büyüklük bende kalsın ben uzatmıyorum konu burda kapanıyor

• ^^^^CRAZY^^^^ bence bizim postları sil konu saptı iyice
  • beyler çok boş yere post atılmış konuyu 0dan açmak daha mantıklı geldi zahmet olmassa herkes linkini kopyalasın baştan açılsın topic
  • güzel olur baştan açalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet4422

ozur dilerim ss koymayı unutmsumhttp://img60.imageshack.us/img60/2320/benimki7fo.jpg

TRKO
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.