Şimdi Ara

Sağlam bir şaka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

İnci'nin 1 Nisan şakasini biliyorsun değil mi?

Neymiş ?
  • Eğer aynı evde kalma durumunuz varsa, arkadaşını içirip sızmasını bekleyin. Daha sonra yumurtanın beyazının arkadaşınızın çatalından içeri boşaltın. Sabah uyandığında arkasında bir gariplik hissetcek. Fırlama bir arkadaşınız hemen pişman bir tavırla " özür dilerim kardes dün çok sarhoştum gözüme bir hoş göründün yapmak istemezdim" falan filan desin sonra arkadaşınzın yüzünü izleyin. Şakayı fazla uzatmayın psikolojisi bozulabilir. Birde yumurtayı dokerken kameraya kaydedinki içinde bir süphe kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManiAkman

Eğer aynı evde kalma durumunuz varsa, arkadaşını içirip sızmasını bekleyin. Daha sonra yumurtanın beyazının arkadaşınızın çatalından içeri boşaltın. Sabah uyandığında arkasında bir gariplik hissetcek. Fırlama bir arkadaşınız hemen pişman bir tavırla " özür dilerim kardes dün çok sarhoştum gözüme bir hoş göründün yapmak istemezdim" falan filan desin sonra arkadaşınzın yüzünü izleyin. Şakayı fazla uzatmayın psikolojisi bozulabilir. Birde yumurtayı dokerken kameraya kaydedinki içinde bir süphe kalmasın.

böyle şakamı olur la töbe töbe katil olur insan

• quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

şunu birine yapmalı

Fake gibi video:
    54. saniyede arka koltuktan yukarı doğru çıkan şey böcek değilde bilgisayar efekti gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: poysion

quote:

Orijinalden alıntı: ManiAkman

Eğer aynı evde kalma durumunuz varsa, arkadaşını içirip sızmasını bekleyin. Daha sonra yumurtanın beyazının arkadaşınızın çatalından içeri boşaltın. Sabah uyandığında arkasında bir gariplik hissetcek. Fırlama bir arkadaşınız hemen pişman bir tavırla " özür dilerim kardes dün çok sarhoştum gözüme bir hoş göründün yapmak istemezdim" falan filan desin sonra arkadaşınzın yüzünü izleyin. Şakayı fazla uzatmayın psikolojisi bozulabilir. Birde yumurtayı dokerken kameraya kaydedinki içinde bir süphe kalmasın.

böyle şakamı olur la töbe töbe katil olur insan

Ertesi gün haberlerde izleriz ''Arkadaşa Yapılan Gay Şakası Kanlı Bitti,1 Ölü 1 Yaralı''.

• O saf arkadaşınız sizin egonuzu tatmin etmek için mi var?
    Konu aşırı eziklik içeriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.