Bildirim
Sağlam bir server arıyorum
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
saglam oynuyorsan, angelsmu.com 200exp li server 200+ online sezon: ex702 -
Teşekkürler indiriyorum suan bi deneyim bana baya res atmıs adamlar insallah türkde vardır swde :) -
türk cok var, hepsini toplarsak iyi olur :) ben afk yim simdi disari cikicam yarin kasmaya yardim ederim :)
nick. ShineX, xShinex, SShine birisine ulasmaya dene, saat 11-12 den sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: EShine
türk cok var, hepsini toplarsak iyi olur :) ben afk yim simdi disari cikicam yarin kasmaya yardim ederim :)
nick. ShineX, xShinex, SShine birisine ulasmaya dene, saat 11-12 den sonra
tek başına bi serveri kalkındırıyor adam 5 char la kasıyor :P -
abartma la , 3 sadece -
bi server açarsam seni vip yapacam şerefsizim -
Dippir sende gelsene :)) oyun güzel ortam güzel -
oyundayım ben. -
Global Mu online Valhalla serverine bekleriz. -
globalde 380 de char bıraktım. yanlış hatırlamıyorsam 400 de de Eshine bıraktı.. zevksiz kardeş global. -
quote:
Orijinalden alıntı: Soul Master
globalde 380 de char bıraktım. yanlış hatırlamıyorsam 400 de de Eshine bıraktı.. zevksiz kardeş global.
aynen rf 15 günde 400 kastim, 60€ ödemistim ozamana kadar sonra master exp kasayim dedim, ne seal var ne panda var. master maxlamak icin en azindan yine 100-200€ giderdi. bende buna katlanamadim. -
quote:
Orijinalden alıntı: EShine
quote:
Orijinalden alıntı: Soul Master
globalde 380 de char bıraktım. yanlış hatırlamıyorsam 400 de de Eshine bıraktı.. zevksiz kardeş global.
aynen rf 15 günde 400 kastim, 60€ ödemistim ozamana kadar sonra master exp kasayim dedim, ne seal var ne panda var. master maxlamak icin en azindan yine 100-200€ giderdi. bende buna katlanamadim.
ben hızlı kasmaktan yana degilim goldda da kasmıyorum. agır adımlarla ilerliyoruz. Bir türk guildi kurdum ve türkleri topladık. aksamları sohbet havasında kasılıyoruz. :D -
yok haci ben 1 sene kasamam maxlamak icin :) -
Reality gibi bir mu daha olsun eskideki ortam ordada olsun vallahi bırakır gelirim :D -
:)) -
yok mu server beyler :) -
kardes global mu da valhalla serverindeyiz. 15 kisi civarındayız ve hepimiz özellikle aksamları toplanıyoruz. seni de bekleriz -
bende reality de tekrardan basladım arkadasllar nickim smyrna mg yardım ısteyenlere yardım saglanır
gelin saglam bı guıld kuralım suan ıcın server exp 100 resetten sonra ılk 3 kısı res atınca 10 exp a dusecek
turk gm de var oyunda hepınızı beklerım saglacm servera
muoreality.sytes.net -
http://kings-mu.zapto.org Yeni Açıldı Kardeşim Exp Max ama düşünürsen beklerim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X