Şimdi Ara

** SAĞLAM FİLESLER ARANİYOR**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elinizde 1.02k,1.02n,1,02d, çalişan filesler varsa paylaşabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler. ayrıca sub server kurulumunada yardimci olacak arkadaşlardan pm bekliyorm.sağolun.

• kimsede yokmu arkadaşlar rica ettik.
  • ßende olsa verirdim.De bu versionlarda stat hack yapılıyor bildiğim kadarıyla
  • www.seeitworks.com ' da saglam dosyalar war eger hic bulamazsan ordan indirmeni tawsiye ederim
  • sağolasn uğur söylemen bile yeterli kardeş.stats olyını belki bi şekilde kapatma ikanimiz olabilir. yöntemleri var. mutlaka temiz files olan arşivi olan arkadaşlar vardir. ben rica ettim verende vermeyende ,bulunmayanda sağ olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

sağolasn uğur söylemen bile yeterli kardeş.stats olyını belki bi şekilde kapatma ikanimiz olabilir. yöntemleri var. mutlaka temiz files olan arşivi olan arkadaşlar vardir. ben rica ettim verende vermeyende ,bulunmayanda sağ olsun

Piyasada Pek Yok SanırSam... İçine Edip Site'lere Sürüyorlar
  • evet haklisin şimdi ep1ve ep2 bol miktarda ama sıktı artık. bundan öncekileri kurmak oynamak daha zevkli olur bakalim elinde olupta paylaşacak varsa bekliyelim bakalim.
  • mu.files.com

burdan bulabilirsin :)

sağlam konusunda bi bilgim yok ama
  • FiLes'i ßuL SubServer konusunda yardım edebiLirim istersen
  • TEŞEKKÜR EDERİM REŞO KARDEŞİM FİLESİM HAZİR. YARDİMİNİ BEKLİYORUM.kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 24 Ağustos 2008; 12:42:05 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.