Şimdi Ara

Sağlam Server Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 8 ay önce ultima oynamayı bırakmıştım ve şimdi tekraR başlamak istiyorum...

Rp ve PvP aynı değerde olsun...
    Her serwerda item açı vardır we item için küfür ederler.Ama en az hangi serverda war ?
    Player sayısı biraz fazla ise sevinirim...

Bana yardım ederseniz şimdiden cok tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YweS -- 25 Şubat 2007; 19:20:23 >

• dostum sen eğer paralı server da oynarım diyorsan OSI adında bir server var belki duymuşsundur... sever dünyanın en iyi server ı olmakla beraber ph %0 yani adam gibi oynayanlar için bende sende o duyguyu sezdiğimden sana tavsiyem o server ı bul ve gir... bende araştırıyorum ama bir türlü bulamadım bu arada ben bayaa bir ara verdim yani 1 sene once araştırıyordum ama su anda belki tr de yaygınlaşmıştır bulabilrsin... şansın bol olsun bende geri doncem eger bulursam OSI nin kayıt sitesini...
  • osinin kayıt sitesiwww.uo.com değilmi orjinal server ama gerek yok trde bir sürü kaliteli shard var olmadı runuoda kalabalık serverlar var

• yani :) spear oynamak saçma bana göre runuo daha zevkli ayrıca osi ye kayıt sitesiwww.uo.com değil başka bir sitesi var çünküwww.uo.com sitesinede kayıt yaptık biz birşey olmadı. Başka site var ama ne onu bilmiyorum
  • şimdi senin bilgin doğru ama gidişatı yanlış:)

OSI dediğin zaten UO'nun başlangıcı yani OSI uo'nun orjinal serverıdır. Hatta biraz girip oynarsanız "aslında bizim oynadığımız uo değilmiş ulan" şeklinde bir tepki bile verebilirsiniz. Ayrıca evethttp://www.uo.com olay burda bitiyo osi de bu herşey burada uo ile ilgili.

ayrıca kayıt da buradan yapılıyor.
    yandan accnt mngmnt / new/edit account 'a tıklarsanız açılan site :https://account.ea.com/myacct/uo/uo-hub.jsp?skin=uo

• sagol dostum account alacagım en kısa sürede :) cok saol bu arada sizleride beklerim gelin beraber kasarız takılırız falan...
  • ultima herzaman oynayanların hayatında bunuda unutmamak gerek :) neyse Ywes e tavsiyem ya Osi oynasın yada runuoda bir servera girsin araştırsın ama iyi olanına girsin... bu arada çok fazla edit yapılıyor benim arkadaşlarım var staff olan beni bile çağırıyorlar gel edit yapalım seni falan diye ama ben kabul etmiyorum çünkü zevki olmuyor ayrıca diğerlerinin suçu ne? geğil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USKO A ALTERNATİF ARIYORUM
    18 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    iyi ve ucuz hosting arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi saol'un orjinal server için hepinizden su an kendim ock üzülüyorum bir bilseniz.Neden bizimde 800-900 kişilik kapanmayacağını bileceğimiz bir serverımız yok değil mi ? Ben şahsen Sphere oynuyom ve kasarken cok korkuyorum çünkü her kastığım server kapandı... 2 yıldır ultima online oyuncusuyum.50 den fazla serverda kastım we bende sıkıldım.Abilerim war 7-8 senelik adamlar su ana kadar 2 serverda kasmışlar. :(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YweS -- 26 Şubat 2007; 0:07:00 >
  • bende sana katılıyorum ayrıca su anda kadar gelmiş olan en uzun yaşamlı server dark venue idi paralı falan olmuştu biz hala oynuyorduk çünkü player lar kaliteliydi... ayrıca en cok zevk aldığım server orasıydı. orası benim 2. evimdi, HALA DA ÖYLE...!
  • Beyler osi paralı dimi başlıyasım var ama hiç para vermeye niyetim yok
  • Osi paralı Smirdon, ama tavsiye ederim ben bi kaç kişiyi izledim osi oynayan ve paranın kat kat karşılığını alıyorsun... ayrıca değişmedi ise türklerin girdiği bir server ayda 10 dolar idi... ama şu anda ne kadar bilmiyorum yanlız değişmemişdir zannetmem...
  • UO Gamers - UO Demise - UO Extreme - UO Exitus

www.uogateway.com

www.extremeuo.com

www.exitusuo.com

Iyi Oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.